Με τον καιρό «σύμμαχό» σας μέχρι την Καθαρά Δευτέρα, απολαύστε ανοιξιάτικες βόλτες δίπλα στο κύμα. Επιλέξτε κάποια από τα στέκια που ακολουθούν και για την έξοδό σας μέσα στο τριήμερο προτιμήστε καθιερωμένα σημεία αναφοράς από τον Πειραιά μέχρι τη Βουλιαγμένη δίπλα στη θάλασσα.

Με την εκπληκτική θέα στα ατού τους, σίγουρα θα συμπεριληφθούν στα αγαπημένα σας meeting points.

Ιστιοπλοϊκός

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία στον Πειραιά, στο γραφικό λιμανάκι του Μικρολίμανου, ο Ιστιοπλοϊκός σας υποδέχεται με άκρως ανανεωμένη «εμφάνιση» σε έναν μοντέρνο χώρο με βασικά χαρακτηριστικά τα γήινα χρώματα, τις μοντέρνες γραμμές και έντονο το στοιχείο του ξύλου. Με την αίσθηση ότι αιωρείστε πάνω από τη θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας σε ένα όμορφο περιβάλλον. Προτιμήστε την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Οι εικόνες που απλώνονται μπροστά σας απλά μαγικές.

Ark

Σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Ark (Γρηγορίου Λαμπράκη 2), στο ύψος της Γλυφάδας, αποτελεί ιδανική επιλογή για έναν καφέ δίπλα στη θάλασσα. Με μαγευτική θέα, διαθέτει εστιατόριο με προτάσεις της μοντέρνας, ελληνικής κουζίνας, καθώς και έναν all day χώρο με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα του καφέ.

Moorings

Σημείο αναφοράς για τη Μαρίνα Βουλιαγμένης, το Moorings αποτελεί σταθερή αξία για καφέ ή φαγητό δίπλα στη θάλασσα. Με θέα αξιοζήλευτη και ένα περιβάλλον πραγματικά μαγευτικό, προσφέρει όμορφες και ήρεμες στιγμές by the sea σε όποιον το επιλέξει για την έξοδό του. Ο κατάλογός του διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ζεστών και κρύων ροφημάτων, ελαφριά σνακ και γλυκά καθώς και ενημερωμένα cocktails.

Balux The House Project

Δημιουργώντας την αίσθηση ότι βρίσκεστε στο σπίτι σας, το Balux στον Αστέρα της Γλυφάδας (Λεωφόρος Ποσειδώνος 58), διαθέτει οικεία ατμόσφαιρα, έναν χώρο με αναπαυτικούς καναπέδες αλλά και βιβλιοθήκη για τους βιβλιόφιλους που θα το επιλέξουν. Πρωτοποριακό cοncept, υπέροχος σχεδιασμός και ποιότητα αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του που το κάνουν να ξεχωρίζει στις επιλογές του κοινού, με σημείο αναφοράς του φυσικά την άπλετη θέα στη θάλασσα.

Εν πλω

Πρωταγωνιστής και εδώ δεν είναι άλλος από τα νερά του Σαρωνικού, που δημιουργούν το ιδανικό φόντο για χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές. Με μαγευτική θέα στη θάλασσα και υψηλό επίπεδο παροχών, το Εν Πλω επί της Ποσειδώνος στη Βουλιαγμένη συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σταθερές αξίες για λίγες στιγμές δίπλα στο κύμα, ακόμη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Café και εστιατόριο αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για καφέ όσο και για φαγητό.