Πολλά καρφώματα έχει ποντάρει να βάλει το Netflix με τη νέα animated κωμική σειρά του, που φέρνει γέλιο και ξένοιαστες στιγμές στα μεγάλα παιδιά που θα τη δουν.

Έκανε πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου και μάζεψε πολύ καλές και πολύ κακές κριτικές, μέση οδός δεν υπάρχει. Αν και αυτοί ακόμα που την έθαψαν για το φτηνό και στερεοτυπικό της χιούμορ, παραδέχτηκαν πως γέλασαν. Και γέλασαν πολύ.

«Hoops» τη λένε και περιστρέφεται γύρω από τον ανεκδιήγητο κόουτς Χόπκινς (με τη φωνή του Τζέικ Τζόνσον), ο οποίος προπονεί μια σχολική ομάδα μπάσκετ που παρά την άθλια κατάστασή της, εκείνος είναι πεπεισμένος πως θα σηκώσουν κούπα.

Γιατί μόνο αν σηκώσουν κούπα θα καταφέρει να μπει στα μεγάλα σαλόνια του μπάσκετ, βγάζοντας έτσι τη ζωή του από τη μετριότητα. Ή την αθλιότητα, διαλέγετε και παίρνετε.

Ο τύπος είναι αθυρόστομος. Πολύ αθυρόστομος. Το «f@ck» είναι η λέξη που βγαίνει συχνότερα από το στόμα του. Εξίσου μεγάλη είναι και η μιζέρια του όμως και του το συγχωρείς.

Η σειρά είναι φτιαγμένη με τα υλικά που πλάθεται αυτό το τραχύ, χοντροκομμένο χιούμορ που δεν είναι για όλους.

Τις φωνές τους δανείζουν επίσης οι Ρον Φάντσις, Κλίο Κινγκ και Ρομπ Ριγκλ (του «The Hangover»). Ο Ριγκλ παίζει τον πατέρα του κόουτς, που έχει αγαπημένο χόμπι να βρίζει τον γιο του όπου βρεθεί κι όπου σταθεί. Τον αγαπάει όμως, παιδί του είναι.

Μέσα στους χαρακτήρες η πρώην σύζυγός του, η Σάνον, και ο βοηθός προπονητή Ρον (Φάντσις), ο καλύτερός του φίλος και το ακριβώς αντίθετο από αυτόν. Και τα παιδαρέλια φυσικά, η μάστιγα της ζωής του!

Αν αυτό το πικρόχολο, βιτριολικό και αθυρόστομο χιούμορ είναι το στοιχείο σας, μην το σκέφτεστε. Δέκα 25λεπτα επεισόδια είναι που δεν θα καταλάβετε πώς τέλειωσαν…