Μετά την τοποθέτηση του Διονύση Σχοινά σχετικά με τη λήξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Μαζωνάκη, πριν καν αυτή ξεκινήσει, ο δεύτερος έδωσε τη δική του απάντηση με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης «απάντησε» στη δήλωση του Διονύση Σχοινά μετά… μουσικής και μάλιστα επέλεξε να τραγουδήσει στίχους από τραγούδι του παραλίγο συνεργάτη του ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει τελικά, μόνος τους τις εμφανίσεις και έκανε γνωστή την ημερομηνία της πρεμιέρας του.

Συγκεκριμένα, με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Μαζωνάκης ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως οι εμφανίσεις του ξεκινούν στις 29 Σεπτεμβρίου.
Μάλιστα, τραγούδησε μία από τις επιτυχίες του Διονύση Σχοινά, με τίτλο «Ποτέ». «Ποτέ, δεν με κατάλαβες ποτέ, ποτέ σου δεν με γνώρισες, ποτέ. Η μουσική ενώνει μάγκες», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς επρόκειτο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να βρεθούν στη σκηνή από τις 10 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε αρχικά, με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους και έτσι η πρεμιέρα αναβλήθηκε.

Στην συνέχεια, η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο τραγουδιστών στο πρόγραμμα.

Η απάντηση του Διονύση Σχοινά

Νωρίτερα, την Παρασκευή, ο Διονύσης Σχοινάς έδωσε τη δική του απάντηση για το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Μαζωνάκη, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

«Αγαπημένα μου φιλαράκια… Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί δύο φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο! Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό κι έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου…» έγραψε σε Instagram story.