Το Life, στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Ιφικράτους στο Χαλάνδρι, είναι κάτι παραπάνω από ένα επιτυχημένο all day bar, που προσελκύει ολοένα και περισσότερους πελάτες.

Από τα πρώτα hot spots που λειτούργησαν στην περιοχή και την ανέδειξαν ως έναν από τους αγαπημένους προορισμούς της νεολαίας, και όχι μόνο, έχει διαμορφωθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να φιλοξενεί διασκεδαστικά events όπως διαγωνισμούς τραγουδιού, κυνήγι θησαυρού, live μουσική, εκθέσεις ζωγραφικής, θεατρικές παραστάσεις –σε αλληλεπίδραση με το κοινό– και πολλές ακόμα καλλιτεχνικές δράσεις.

Με χώρους ειδικά διαμορφωμένους, το πολυδιάστατο Life αποτελεί ιδανική επιλογή για επαγγελματικά ραντεβού ή χαλαρές στιγμές με τους φίλους, βραδινές εξόδους με την παρέα και ιδιαίτερα cocktails, lunch break ή δείπνο με γευστικές δημιουργίες.

Στον όροφο του Life μπορείτε να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας παίζοντας κάποιο από τα επιτραπέζια παιχνίδια ή παρακολουθώντας κάποιο event στις οθόνες, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τον ήλιο που λούζει το χώρο διαπερνώντας την τζαμαρία. Στο Life, να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε το νόημα της… ζωής!

Tip: Μην χάσετε από Κυριακή έως Παρασκευή τη happy hour στις 18.30-22.00, με τα ποτά και τα cocktails να ξεκινάνε από 5 ευρώ!



Info
:
Καθημερινά: από τις 09.00
Τιμές: 3,10 ευρώ (freddo cappuccino), 7 ευρώ (ποτό), από 8 ευρώ (cocktail)
Ιφικράτους 2, Χαλάνδρι
Τηλ. 210 6896292
[email protected]
www.lifealldaybar.com
www.facebook.com/lifecocktailbarhalandri/timeline


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!