Μέσα σε ένα βράδυ είχαν έρθει τα πάνω κάτω όταν αποκαλύφθηκε πως η Ruby Rose αποχωρεί από τον κεντρικό ρόλο στην σειρά Batwoman όπου ενσάρκωνε την ηρωίδα του τίτλου.

Όπως γράφει το Lordoftheseries.gr ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν αποκαλύφθηκε ποτέ ξεκάθαρα ο λόγος πίσω από την αποχώρηση της. Η Ruby Rose όμως ξέσπασε και μέσα σε μια σειρά από Stories άρχισε να εκτοξεύει κατηγορίες προς την Warner Bros, το ίδιο το CW ακόμα και τους συντελεστές της σειράς. Όπως λοιπόν δηλώνει η ίδια όλα ξεκίνησαν μετά από έναν τραυματισμό που είχε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς. Μάλιστα στις δηλώσεις τις κάνει αναφορά για ένα εχθρικό και μη ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Φαίνεται πως η Rose αγανάκτησε και πλέον λύνει την σιωπή της και ξεκινά λέγοντας ένα ηχηρό “Enough is enough” ή όπως θα λέγαμε εμείς “Ως εδώ” στην συνέχεια ταγκαρε την Showrunner της σειράς Caroline Dries και τους παραγωγούς Greg Berlanti και Sarah Schecter.

“Θα πω σε όλο τον κόσμο τι πραγματικά συνέβη στα γυρίσματα. Θα έρθω για εσάς ώστε να μην περάσει κανείς άλλος όσα πέρασα εγώ. Και για να πάρω επιτέλους πίσω την ζωή μου και την αλήθεια μου. Ντροπή σας.”

Στην συνέχεια τα πυρά της έριξε στον Peter Roth πρώην υπεύθυνο τηλεοπτικού προγράμματος της Warner Bros αποκαλύπτοντας πως είχε βάλει ιδιωτικό ντετέκτιβ προκειμένου να μάθει πράγματα για εκείνη και έπειτα τον κατηγόρησε για ανάρμοστες σχέσεις με νεαρές γυναίκες. Η Rose δημοσίευσε συζητήσεις της με τον γιατρό της όπου μιλούσαν για το πώς χειροτέρεψε η κατάσταση στην σπονδυλική της στήλη με τα γυρίσματα της σειράς. Σύμφωνα λοιπόν με εκείνη ο Roth την εκβίασε να επιστρέψει στην δουλειά της πριν την ολοκλήρωση της αποθεραπείας της λέγοντας πως αν δεν επιστρέψει η σειρά θα σταματήσει και αυτό θα κόστιζε εκατομμύρια στην εταιρία και ότι οι ηθοποιοί και συντελεστές θα έχαναν τις δουλειές τους. Μάλιστα απευθύνθηκε και σε όσους έλεγαν πως έπαιζε κάπως “σφιχτά” τον ρόλο λέγοντας πως αν το σενάριο είχε γραφτεί πάνω στις ανάγκες της ή της είχε δοθεί ο χρόνος που έπρεπε προκειμένου να είναι έτοιμη τότε θα είχε καλύτερη απόδοση.

Μετά το ατύχημα της η Rose δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο San Diego Comic Con εκείνης της χρονιάς. Ακόμα και αυτό όπως αποκαλύπτει έπρεπε να το πει η ίδια στους Fans με την Warner Bros να έχει την απαίτηση να γυρίσει ένα βίντεο στο οποίο δεν θα φαίνονται τα σημάδια της οπου θα ανακοινώνει στους Fans ότι δεν μπορεί να παρευρεθεί στο Event. Σε περίπτωση που δεν το έκανε οι ίδιοι δεν θα έκαναν κάποια δήλωση και θα άφηναν τους Fans να παρευρεθούν στο Event περιμένοντας να την δουν χωρίς να έχουν κάποια ενημέρωση σχετικά με την απουσία της.

Κλείνοντας η Rose μίλησε έξω από τα δόντια και απευθύνθηκε και στους Fans της ενώ αποκάλυψε και άλλα ατυχήματα που είχαν συμβεί στο σετ της σειράς.

“Αγαπημένοι μου Fans σταματήστε να με ρωτάτε αν θα επιστρέψω σε αυτήν την απαίσια σειρά. Δεν θα επέστρεφα όσα λεφτά και αν μου έδιναν ούτε ακόμα και αν μου έβαζαν ένα όπλο στο κεφάλι. Δεν παραιτήθηκα γιατί δεν παραιτούμε. Κατέστρεψαν την Kate Kane και την Batwoman, αλλά όχι εμένα. Ακολουθούσα εντολές και αν ήθελα να μείνω θα έπρεπε να υπογράψω πως ότι χάνω τα δικαιώματα μου. Οι εκβιασμοί και το Bullying δεν θα με κάνουν να το βάλω κάτω. Ένα μέλος του πληρώματος έπαθε εγκαύματα τρίτου βαθμού σε όλο του το σώμα και δεν είχαμε καμία θεραπεία όταν είδαμε το δέρμα του να πέφτει από το πρόσωπο του. Χάσαμε δύο κασκαντέρ και κόπηκα τόσο κοντά στο μάτι μου που θα μπορούσε να μου είχε κοστίσει την όραση μου. Μια γυναίκα έμεινε τετραπληγική και προσπάθησαν να την κατηγορήσουν ότι έγινε επειδή μίλαγε στο τηλέφωνο της προκειμένου το CW να μην βοηθήσει και η δουλειά της απαιτούσε να έχει κινητό τηλέφωνο. Η Showrunner της σειράς Carole Dries δεν έχει καρδιά αυτό έγινε επειδή επέμενε η παραγωγή της σειράς να συνεχιστεί όταν όλες οι άλλες σταματούσαν εξαιτίας του κορονοϊού. Είχα δηλώσει τις ανησυχίες μου λέγοντας της πως όλοι ανησυχούν και πως δεν είναι συγκεντρωμένοι. Η ίδια μου είχε πει πως γνώριζε ότι ο τραυματισμός μου έγινε στο σετ ενώ αργότερα το αρνήθηκε λέγοντας πως το έπαθα όταν έκανα yoga ενώ δεν κάνω καν Yoga. Η παραγωγή σταμάτησε όχι επειδή σχεδόν σκότωσαν κάποιον αλλά επειδή το απαίτησε η κυβέρνηση.”

Από την άλλη η Warner Bros TV έκανε μια περιεκτική δήλωση στην οποία επισημαίνει πως άφησαν την συνεργασία με την Ruby Rose καθώς η ίδια είχε πολλά παράπονα σχετικά με τους χώρους εργασίας τους οποίους εξέτασαν και έλυσαν ιδιαίτερως για λόγους σεβασμού.

Η δήλωση ήταν κάπως περιεκτική σε σχέση με όσα τους κατηγόρησε η Ruby Rose και σίγουρα δεν δίνει απαντήσεις στο ατύχημα της Amanda Smith που έμεινε παράλυτη μετά από ατύχημα στα γυρίσματα. Σίγουρα πολλά μένουν στον αέρα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι εξέλιξη θα πάρει η ιστορία.