Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν εδώ και καιρό πως η νέα σεζόν του λατρεμένου Cobra Kai θα περιλαμβανόταν στις πρεμιέρες του Netflix για τον Ιούλιο του 2021.

Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε όμως και τόσο το χειρότερο γι’ αυτό, καθώς οι φήμες αναδιπλώθηκαν και συνεχίζουν ασταμάτητες…

Cobra Kai, 4η σεζόν: Δεν έρχεται τον Ιούλιο τελικά, τι προβλέπουν οι νέες φήμες

Δεν είναι μυστικό πως το Cobra Kai είναι μια από τις κορυφαίες σειρές του Netflix από τη στιγμή που έκανε πρεμιέρα ο πρώτος κύκλος το 2020.

Με την τρίτη σεζόν να κυκλοφορεί την Πρωτοχρονιά του 2021, όλοι περιμένουν πια τα νέα επεισόδια. Μόνο που θα χρειαστεί τελικά να περιμένουμε λίγο ακόμα, μιας και το Cobra Kai δεν επιστρέφει τον Ιούλιο.

Η φημολογία απέτυχε παταγωδώς αυτή τη φορά να προβλέψει την ημερομηνία κυκλοφορίας. Ξέρουμε πάντως πως η παραγωγή της τέταρτης σεζόν ολοκληρώθηκε την άνοιξη.

Και ξέρουμε επίσης, διά στόματος Τεντ Σαράντος, ότι τα νέα επεισόδια τα περιμένουμε κατά το τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς (Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2021).

Οι φήμες πλέον κάνουν λόγο για Οκτώβριο ή Νοέμβριο (το αργότερο), καθώς μεσολαβούν συνήθως 6 μήνες από την ολοκλήρωση των γυρισμάτων μέχρι την πρεμιέρα των νέων επεισοδίων.