Λίγα πράγματα είναι δημοφιλέστερα αυτή τη στιγμή στο Netflix από το Cobra Kai, κι αυτό το γνωρίζουν οι περισσότεροι.

Από τη στιγμή που η σειρά μετακόμισε από το YouTube, έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix.

Ο τρίτος κύκλος έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2021 και πριν ακόμα από αυτό, το κανάλι είχε παραγγείλει τον τέταρτο κύκλο.

Και μιας και οι δύο πρώτες σεζόν είχαν βγει την άνοιξη, πολλοί θεώρησαν φυσικότατα πως τον Μάιο του 2021 θα έβλεπαν τα νέα επεισόδια. Αυτό δυστυχώς δεν θα συμβεί.

Η τέταρτη σεζόν θα έρθει μεν, όχι όμως τη φετινή άνοιξη. Ο Τεντ Σαράντος του Netflix αποκάλυψε πως η λατρεμένη σειρά θα προβληθεί κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2021.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο τέταρτος κύκλος είναι ακόμα σε στάδιο παραγωγής. Αυτό σημαίνει πως αποχαιρετάμε και τον Οκτώβριο, αφήνοντας Νοέμβριο και Δεκέμβριο ως πιθανότερες ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Αν τα γυρίσματα ολοκληρωθούν μέσα στον Μάιο ή τις αρχές Ιουνίου το αργότερο, τότε τα νέα επεισόδια θα καταφτάσουν τον Νοέμβριο. Κάποιοι ωστόσο εκτιμούν πως το Netflix θα αφήσει τον νέο κύκλο για τον Δεκέμβριο του 2021, πάνω στην ώρα για την εορταστική περίοδο. Γεγονός που βγάζει νόημα.

Όπως θα συμβεί εξάλλου και με τους νέους κύκλους των The Witcher και You.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.