Μετά το ντεμπούτο των δύο πρώτων κύκλων του «Cobra Kai» στο Netflix και τη θερμότατη υποδοχή του κόσμου, ο γίγαντας του streaming επιβεβαίωσε πως η σειρά θα αποκτήσει και 4η σεζόν.

Το «Cobra Kai» είναι η συνέχεια της λατρεμένης σειράς ταινιών «Karate Kid» της Sony Pictures Television και οι περισσότεροι χάρηκαν που θα απολαύσουν ακόμα περισσότερα επεισόδια της απροσδόκητης αυτής επιτυχίας.

Όσο για τον τρίτο κύκλο, κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου 2021. Και πλέον το Netflix θα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του «Cobra Kai» (σεζόν 3 και 4).

Οι δύο πρώτες σεζόν ήρθαν στο online κανάλι τον Αύγουστο, για να μας θυμίσουν τους Ραλφ Μάτσιο και Γουίλιαμ Ζάμπκα και την άσβεστη κόντρα τους.

Το «Cobra Kai» ξεκίνησε ως YouTube original και έγινε κακός χαμός. Το πρώτο κιόλας επεισόδιο είχε πάνω από 55 εκατ. views και κατάφερε μάλιστα να αποσπάσει και τη συναίνεση των κριτικών.

Και η δεύτερη σεζόν τα πήγε εξίσου περίφημα και το YouTube παρήγγειλε τον Απρίλιο του 2019 και μια τρίτη σεζόν. Ενημερώνοντας ωστόσο τη Sony ότι δεν θα πληρώσει και 4ο κύκλο.

Κι εδώ μπαίνει το Netflix, που δεν αφήνει τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Η σειρά εκτυλίσσεται 30 χρόνια μετά τα γεγονότα του τουρνουά καράτε του 1984 που άλλαξε τις ζωές όλων. Ο πετυχημένος πλέον Ντάνιελ έχει να αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τον ορκισμένο εχθρό του.