To Netflix δεν είναι κατά κανέναν τρόπο ξένο στον τρόμο και οι σειρές-διαμαντάκια είναι στην πλατφόρμα πολλές και ενδιαφέρουσες.

Το Haunted (Το Είδα με τα Μάτια μου, ο ελληνικός τίτλος) γράφει ωστόσο τη δική του ιστορία, για καλό και για κακό. Δεν είναι ότι δεν είναι ακραία τρομακτικό, κάθε άλλο, χαρίζει απλόχερα ανατριχίλες από το 2018.

Είναι απλώς η μεγαλύτερη συζήτηση για την πραγματικότητα των «πραγματικών ιστοριών» που παρουσιάζει.

Η σειρά δραματοποιεί μεταφυσικά γεγονότα τρόμου που έχουν συμβεί υποτίθεται σε αληθινούς ανθρώπους, κερδίζοντας τη βαθιά εκτίμηση των θαυμαστών του είδους.

Ο τρίτος κύκλος αποβιβάστηκε μεγαλοπρεπώς στις 14 Μαΐου και το επόμενο λογικό ερώτημα είναι αν θα δούμε και τέταρτη σεζόν.

Οι περισσότεροι προβλέπουν όμως ότι αυτό δεν θα συμβεί. Υποθέσεις κάνουν φυσικά, καθώς το Netflix κρατά ακόμα κλειστά τα χαρτιά του για την τύχη της σειράς.

Αν λάβουμε όμως υπόψη τη χλιαρή υποδοχή του Haunted και το χαμηλό του σκορ τόσο στο Rotten Tomatoes όσο και το IMDb, η μοίρα του δεν μοιάζει ελπιδοφόρα. Το Netflix ποντάρει βέβαια στην τηλεθέαση, όχι στην κριτική, και τα νούμερα του Haunted παραμένουν πολύ καλά, γεγονός που μπορεί να ανατρέψει τις εκτιμήσεις.

Τρεις κύκλοι των έξι επεισοδίων ο καθένας είναι διαθέσιμοι και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η τύχη της σειράς θα κριθεί στις αμέσως επόμενες βδομάδες, σύμφωνα με την εμπορική πορεία της σεζόν Νο 3.