Κάθε μαθητής αυτής της παρέας σχολιαρόπαιδων από το Μπρούκλιν έχει κάτι να αγαπήσεις και να μισήσεις.

Αυτά τα παιδιά κουβαλούν τα δικά τους βάρη, έχουν ευθύνες και προσδοκίες και όσο προχωρούν τα 9 επεισόδια της περσινής σειράς, τότε περισσότερο βουλιάζουν κάτω από το βάρος της ζωής τους.

Ο λόγος για το δράμα ενηλικίωσης Grand Army, μια εφηβική σειρά που μας έφερε το Netflix το 2020 και κατέκτησε το νεανικό τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο.

Πρόκειται για μια καθαρή και ειλικρινή ματιά πάνω στα νιάτα και τις δυσκολίες της καθημερινότητας, μια σειρά που δεν προσπαθεί να εξωραΐσει τίποτα.

Πώς ακριβώς μπορείς να περιχαρακώσεις τη σεξουαλικότητά σου σε μια γενιά που είναι συνεχώς κάτω από το μικροσκόπιο των κοινωνικών μέσων;

Η σειρά παρακολουθεί πέντε μαθητές στο μεγαλύτερο δημόσιο λύκειο του Μπρούκλιν. Τα παιδιά παλεύουν για να πετύχουν, να επιβιώσουν και να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους και ό,τι κι αν κάνουν, έχει την απροσχημάτιστη απλότητα της ηλικίας τους. Αλλά και το βάσανο του να μεγαλώνεις σε έναν κόσμο που δεν σε καταλαβαίνουν.

Όλοι κουβαλούν τον δικό τους σταυρό στο Grand Army και η σειρά καταφέρνει αβίαστα να σε κάνει να νοιαστείς γι’ αυτά τα πιτσιρίκια και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Αυθεντική τηλεόραση είναι, με τα καλά και τα κακά της.

Τι μας λέει; Πως όλοι μάχονται τη δική τους μάχη, μια μάχη για την οποία δεν γνωρίζουμε τελικά τίποτα.

Δεν είναι εύκολη σειρά, καθώς έχει τα πάντα, από τοξικές σχέσεις μέχρι και τρομοκρατία. Αν έχεις ήδη μεγαλώσει, θα σου θυμίσει τα νιάτα σου…