Η σειρά επέστρεψε για τέταρτη και τελευταία σεζόν στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Η αγαπημένη παρέα  των Chidi,Eleanor ,Tahani ,Jason, Micky ,Janet χτύπησαν την σωστή και τελευταία πόρτα τους.

Όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr αφού έσωσαν την ανθρωπότητα από το λάθος σύστημα μέτρησης πόντων των πράξεων τους η ομάδα πέρασε επιτέλους στο αληθινό καλό μέρος aka παράδεισο .

Σύντομα ανακάλυψαν πως ακόμα και ο παράδεισος έχει ελάττωμα. Για τελευταία φορά έπρεπε να συνεργαστούν ξανά και να προσπαθήσουν να φτιάξουν τον παράδεισο. Οι κάτοικοι εκεί είχαν γίνει ζόμπι ανέκφραστα και απαθή γιατί κάθε τους επιθυμία πραγματοποιούταν και μπορεί αυτό στην αρχή να είχε πλάκα αλλά μετά από κάποια εκατομμύρια χρόνια σε άφηνε απλά αδιάφορο.

Τι μπορούσαν όμως να κάνουν; Έτσι σκέφτηκαν μια και μόνο πραγματική λύση. Τι κάνει την ζωή να έχει νόημα; Ο θάνατος και η ιδέα πως όλα κάποτε θα τελειώσουν.

Αυτό ακριβώς και έγινε. Ο πρώτος που έφυγε περνώντας την πόρτα ήταν ο Jason αν και έμεινε χίλια περίπου χρόνια να ψάχνει ένα χαμένο μενταγιόν πριν την περάσει και τελικά ο Chidi ο οποίος έπρεπε να είναι δεύτερος τον προσπέρασε, κλασικός Jason . Ένας ένας πέρασαν την πόρτα εκτός της Tahani που τελικά έμεινε να γίνει αρχιτέκτονας . Η Eleanor πέρασε τελευταία γιατί όπως φαίνεται είχε μια τελευταία δοκιμασία να περάσει πριν φύγει. Να ικανοποιήσει τον Micky .

Τα γυρίσματα της σειράς για ένα επεισόδιο έγιναν στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Ακρόπολη.

Η σειρά αυτή αξίζει αρκετά ειδικά για το είδος της και το τέλος της θεωρείται από τα καλύτερα.

H season δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στο Ελληνικό Netflix.

Δείτε το trailer