Μένεις στα βόρεια προάστια και θέλεις να απολαύσεις ολόφρεσκο παγωτό, και με τη βούλα, καθώς παρασκευάζεται εξολοκλήρου μπροστά στα μάτια σου; Το καθιερωμένο, πια, σε Γλυφάδα, Μοναστηράκι και την Παλιά Πόλη της Ρόδου, IceRoll σου έχει μια έκπληξη. Βάζει πλώρη για Χαλάνδρι και σε λίγες μέρες από σήμερα θα σου σερβίρει αληθινά φρέσκο παγωτό. Και όχι το κλασικό, συνηθισμένο παγωτό σε μπάλα, αλλά το εξεζητημένο και με μοναδική τεχνική παγωτό… ρολάκι!

Πρόκειται για μία τεχνική, όπου φρέσκο γάλα, φρέσκα φρούτα και τα αγαπημένα σου υλικά πέφτουν σε μία παγωμένη πλάκα και γίνονται λαχταριστό παγωτό σε ρολάκια μπροστά στα μάτια σου.

Και όταν λέμε αληθινά φρέσκο το εννούμε, καθώς το γάλα που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του καταφθάνει καθημερινά από συνεταιρισμό της Θεσσαλίας, ενώ οι πρώτες ύλες όπως φρούτα και ξηροί καρποί, διαλέγονται επιλεκτικά και αποκλειστικά από Έλληνες, μικρούς ή μεγάλους, παραγωγούς.

Όσο για την γευστική πανδαισία που θα απολαύσεις; Εκτός από τις δέκα σταθερές προτάσεις δια χειρός του επτυχημένου και δημοφιλούς pastry chef Διονύση Αλέρτα, εδώ σου δίνεται η δυνατότητα να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη και να δημιουργήσεις τον συνδυασμό που εσύ θέλεις με τα υλικά της προτίμησής σου, επιλέγοντας από μια ευρεία γκάμα επιλογών πρώτων υλών. Οι γευστικοί συνδυασμοί είναι στην κυριολεξία αμέτρητοι, γι αυτό και μια επίσκεψη στο IceRoll δεν είναι ποτέ αρκετή.

Αφού, λοιπόν, διαλέξεις τη βάση σου (φρέσκο γάλα με βανίλια, σοκολάτα ή γάλα καρύδας), μπορείς να προσθέσεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου: φρούτα εποχής που κόβονται εκείνη τη στιγμή, σοκολάτες, καραμέλα, τσουρέκι, ξηρούς καρπούς αλλά και υγιεινά super foods.

Τα νέα, ωστόσο, από το IceRoll δεν σταματούν εδώ. Εκτός, λοιπόν, από το ολοκαίνουργιο κατάστημα στο Χαλάνδρι, όπου εκτός από παγωτό θα μπορείς να απολαύσεις τον αγαπημένο σου καφέ, λαχταριστά κρουασάν τεραστίων διαστάσεων με γέμιση παγωτού ή ένα παγωμένο cocktail, αυτήν την περίοδο λανσάρονται δύο νέες εμπνευσμένες γεύσεις παγωτού, πάντα με την υπογραφή του Διονύση Αλέρτα, που αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο λόγος για τις red velvet και carrot cake! Για την πρώτη στη βάση με το φρέσκο γάλα και την βανίλια προστίθεται τυρί κρέμα, ενώ το παγωτό σερβίρεται με πραγματικό κομμάτι red velvet, τόσο στο εσωτερικό του, όσο και ως topping. Για την carrot cake, που και αυτή σερβίρεται με πραγματικό κομμάτι από το αντίστοιχο κέικ, η προσθήκη της κανέλας ξελογιάζει με το μεθυστικό άρωμά της.

Αν, λοιπόν, εσείς των βορείων προστίων δεν κρατιέστε ξεκινήστε την αντίστροφη μέτρηση και σε λίγες, μόνο, ημέρες θα μπορείτε να δοκιμάσετε τις παγωμένες υπερπαραγωγές του IceRoll, που σαν κι αυτές δεν θα βρείτε πουθενά!

Πληροφορίες

Ανδρέα Παπανδρέου 25, Χαλάνδρι

Γιαννιτσοπούλου 2, Γλυφάδα, τηλ. 210 8945009

Αθηνάς 2 & Ερμού, Μοναστηράκι, τηλ. 210 3238140

Ερμού 83, Παλιά Πόλη, Ρόδος, τηλ. 22410 33165

iceroll.gr

IceRoll

 

iceroll.gr