Μετά από 20 χρόνια, ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης Μπόι Τζορτζ επιστρέφει στο Μπρόντγουεϊ για το διάσημο μιούζικαλ «Moulin Rouge! The Musical» στη σκηνή του θεάτρου «Al Hirschfeld». Από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου του 2024 και μέχρι την Κυριακή 12 Μαΐου του 2024, ο Τζορτζ θα υποδύεται τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου Χάρολντ Ζίντλερ, σύμφωνα με το Deadline.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο Άλεξ Τίμπερς σκηνοθετεί την παράσταση που είναι βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του Μπαζ Λούρμαν του 2001. Το σόου των 10 Βραβείων Tony, αφηγείται το απροσδόκητο ειδύλλιο του συγγραφέα Κρίστιαν και της λαμπρής πρωταγωνίστριας Σατίν, υπό τις μελωδίες περισσότερων από 40 διάσημων τραγουδιών όπως των «Lady Marmalade», «Every Breath You Take», «Children of the Revolution», «Single Ladies» και πολλών άλλων.

Ο Βρετανός ποπ σταρ, που μεσουράνησε στη δεκαετία του 1980 με τους «Culture Club», έκανε το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ το 2003, καθώς υποδύθηκε τον Λι Μπόουερι στο μιούζικαλ «Taboo» υπογράφοντας παράλληλα τη σύνθεση και τους στίχους.