Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από την ημέρα που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Τα Φιλαράκια», όμως, οι σκληροπυρηνικοί λάτρεις της σειράς δεν σταματούν ακόμα και σήμερα να την παρακολουθούν μέσα από επαναλήψεις ή πλατφόρμες streaming. Τώρα, στο φως ήρθε μια ιστορία που ήταν γραμμένη στο σενάριο αλλά δεν προβλήθηκε ποτέ, γιατί ο Μάθιου Πέρι, που πέθανε στις 28 Οκτωβρίου, διαμαρτυρήθηκε έντονα για αυτή.

Η Λίζα Κας, η ηθοποιός που έπαιξε ένα μικρό ρόλο στα «Φιλαράκια», στο επεισόδιο «The One in Vegas: Part 1», είπε στο tmz.com πως ο ρόλος της, αρχικά, ήταν να υποδυθεί την ερωμένη του Τσάντλερ Μπινγκ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια, η σκηνή δεν προβλήθηκε ποτέ, μετά από επέμβαση του Μάθιου Πέρι, που υποδυόταν τον χαρακτήρα.

Η Λίζα Κας περιγράφει τη συγκεκριμένη σκηνή, που ίσως και να έκανε όλους τους φανατικούς της σειράς να μισήσουν τον Τσάντλερ. Υποτίθεται πως η Μόνικα, τον ρόλο της οποίας υποδυόταν η Κόρτνεϊ Κοξ, είχε έναν σοβαρό καυγά με τον Τσάντλερ. Μετά τον καυγά, η Λίζα Κας πήγε φαγητό στο δωμάτιο του Τσάντλερ.

Όλο αυτό θα κατέληγε με την Κας και τον Πέρι στο κρεβάτι, και έτσι ο χαρακτήρας του Μάθιου Πέρι, θα είχε κερατώσει τη Μόνικα Γκέλερ. Κάτι τέτοιο θα πλήγωνε όχι μόνο τη Μόνικα, αλλά και όσους παρακολουθούσαν τη σειρά, καθώς πρόκειται για μια σκηνή που δεν θυμίζει σε τίποτα τον χαρακτήρα του Τσάντλερ.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Μάθιου Πέρι πήγε στους σεναριογράφους και «πάτησε πόδι» για να μην γυριστεί και επίσημα η σκηνή. Μάλιστα, οι ηθοποιοί έφτασαν στο σημείο να την προβάρουν, όμως, μετά το τέλος της πρόβας, ο Μάθιου Πέρι, από ό,τι φαίνεται, δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

Παρ’ όλη τη σύγχυση, η Λίζα δεν έχασε την ευκαιρία της να εμφανιστεί στη σειρά. Κατάφερε να πάρει τον ρόλο της αεροσυνοδού, από το επεισόδιο «The One in Vegas: Part 1», όπου η Ρέιτσελ Γκριν (Τζένιφερ Άνιστον) και ο Ρος Γκέλερ (Ντέβιντ Σουίμερ) πηγαίνουν στο Λας Βέγκας και ο ένας κάνει το ταξίδι του άλλου… μαρτυρικό.