Μετά τις επιτυχημένες δοκιμές στο Nürburgring Endurance Series (NLS) και στο RCN τις αγωνιστικές σεζόν 2022 και 2023, η Bulldog Racing αναλαμβάνει την πρόκληση στο Nürburgring με δύο Mini John Cooper Works.

Πρόκειται για ένα εντελώς νέο Mini John Cooper Works με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων που θα συμπληρώσει τη συμμετοχές της Bulldog Racing, και θα αγωνιστεί με τον αριθμό εκκίνησης Νο126 στην κατηγορία VT2-FWD στον φετινό 24ωρο αγώνα στο Nürburgring.

Επιπλέον, ένα κόκκινο John Cooper Works Νο112 από τον περσινό 24ωρο αγώνα στο Nürburgring (που συμπλήρωσε επέτειο 50 ετών), εξελίχθηκε συστηματικά κατά τη διάρκεια του χειμερινού διαλείμματος στο Nürburg και θα εκκινήσει και πάλι στην κατηγορία SP3T.

Ο Charlie Cooper (GBR), του οποίου ο παππούς John Cooper εφηύρε το Mini Cooper το 1961, θα κάνει το ντεμπούτο του σε 24ωρο αγώνα, έχοντας ήδη ολοκληρώσει δύο αγώνες NLS το 2023. Πριν από αυτό, ο Άγγλος είχε προκριθεί με επιτυχία για το DMSB Permit Nordschleife. Η υπόλοιπη σύνθεση των οδηγών, καθώς και οι τεχνικές λεπτομέρειες των αγωνιστικών αυτοκινήτων, θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.