Με λίγους μήνες μόνο να απομένουν μέχρι την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW M2, η τελική φάση δοκιμών στην εξέλιξη του νέου αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων βρίσκεται στο απόγειό της. Η νέα M2 προσφέρει καθαρόαιμη αγωνιστική τεχνολογία για τον δρόμο. Λόγω του αγωνιστικού του DNA, το αυτοκίνητο υποβλήθηκε σε εντατικές δοκιμές δυναμικής οδήγησης στο Salzburgring στην Αυστρία. Οι δοκιμές εστίασαν στη δυναμική συμπεριφορά και το πλαίσιο και η νέα M2 εντυπωσίασε με τα χαρακτηριστικά της. Το νέο αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής διαθέτει παρόμοιο επίπεδο απόδοσης με την M2 CS, το αποκλειστικό σπορ αυτοκίνητο ειδικής έκδοσης της BMW M GmbH. Η νέα M2 επιτρέπει στον οδηγό να βιώσει αυτή την καθαρόαιμη αγωνιστική αίσθηση σε όλων των ειδών τις συνθήκες – ακόμα και στο όριο.

Την ισχύ κάτω από το καπό της M2 παρέχουν οι δοκιμασμένοι κινητήρες των μοντέλων M3 και M4. Οι δύο επιλογές κιβωτίων, το χειροκίνητο 6 σχέσεων και το 8-τάχυτο M Steptronic, εγγυώνται ότι η ισχύς μεταδίδεται με δυναμικό τρόπο, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της οδηγικής απόλαυσης. Στη νέα M2 ο σπορ χαρακτήρας ενισχύεται από το προσαρμοζόμενο πλαίσιο Μ και την πίσω κίνηση. Το αποτελεσματικό σύστημα πέδησης προέρχεται από την M3 και την M4 και εξασφαλίζει ότι η ισχύς ελέγχεται με αβίαστο τρόπο.

Η σπορ εμφάνιση της νέας M2 ολοκληρώνεται από μία επιλογή ειδικών εξοπλιστικών στοιχείων. Για παράδειγμα, μία ανθρακονημάτινη οροφή για μείωση του βάρους, μεταξύ των άλλων πλεονεκτημάτων. Τα Μ Carbon μπάκετ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό, που επίσης διατίθενται προαιρετικά, δίνουν έμφαση στην αγωνιστική εμφάνιση του νέου σπορ μοντέλου.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας M2 θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο, και θα ακολουθήσει το λανσάρισμα στην αγορά τον Απρίλιο του 2023.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber