Η Yokohama Rubber Co., Ltd., ανακοίνωσε πρόσφατα τον σχεδιασμό της για την υποστήριξη εκδηλώσεων του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το 2021. 

Η στρατηγική  ελαστικών συμβατικής χρήσης της βιομηχανίας στο πρόσφατα ανακοινωθέν, νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο διαχείρισης, με την  ονομασία Yokohama Transformation 2023 (YX2023), στοχεύει στη μεγιστοποίηση των ποσοστών πωλήσεων ελαστικών της μάρκας με υψηλή προστιθέμενη αξία, δηλαδή της  εμβληματικής σειράς Advan, της σειράς  ελαστικών Geolandar για SUV και φορτηγά, όπως  και  λοιπών χειμερινών ελαστικών. Η εταιρία τοποθετεί τη συμμετοχή σε δραστηριότητες μηχανοκίνητου αθλητισμού  ως ζωτικής σημασίας, στην κατεύθυνση ανάπτυξης νέων  τεχνολογιών  ελαστικών που θα ενισχύσουν περαιτέρω τα παραπάνω προϊόντα της.  

Για τον λόγο αυτό, τα ελαστικά  Yokohama  θα συμμετάσχουν και πάλι σε μια μεγάλη ποικιλία αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ιαπωνία και σε όλο τον κόσμο. Αναλυτικές ανακοινώσεις και αποτελέσματα από αυτούς τους αγώνες θα είναι διαθέσιμα  στο yokohama-online.com/Motorsports  καθώς και σε διάφορες υπηρεσίες κοινωνικών δικτύων  (SNS) που ειδικεύονται σε θέματα μηχανοκίνητου αθλητισμού. Συνοπτικά, τα ελαστικά Yokohama που στην Ελλάδα αντιπροσωπεύονται από την Ν.Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., θα συμμετέχουν στις παρακάτω διοργανώσεις: