Το περίεργο στιγμιότυπο της φωτογραφίας έκανε τον γύρο του κόσμου, αφήνοντας άπαντες με το στόμα ανοιχτό.

Ας ξετυλίξουμε όμως το νήμα της ιστορίας από την αρχή: η φωτογραφία με τα τρία στοιβαγμένα κομψοτεχνήματα της Aston, δύο DB9 και ένα DBS, εμφανίστηκε στη Facebook σελίδα του Autogespot με λεζάντα: «Προορισμός Πολωνία!».

Και βέβαια αμέσως πυροδοτήθηκε πανικός, καθώς όλοι προσπαθούσαν να δώσουν λογική εξήγηση σε μια φωτογραφία που αφενός δεν βγάζει νόημα αφετέρου κανείς δεν ξέρει περί τίνος πρόκειται.

Τα Aston Martin δεν φαίνονται εξάλλου παλιά και κατεστραμμένα για να τύχουν τέτοιας τύχης.

Μια πρώτη απάντηση ήρθε από τα πανταχού παρόν Twitter, όταν διάφοροι χρήστες άρχισαν να υπαινίσσονται ότι πρόκειται για τα πρωτότυπα, πειραματικά, κονσεπτικά Aston που πάνε για καταστροφή μετά το τέλος της χρήσης τους.

Γνώστης μάλιστα δήλωσε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε βόρεια του Bedford (Αγγλία) και ότι αποτελεί στάνταρ διαδικασία της Aston να διαλύει τα πρώτα των πρώτων κάθε μοντέλου. Έτερος έσπευσε να σχολιάσει: «Είναι το τυπικό που κάνει η ομάδα της Aston Martin μετά τα δοκιμαστικά! Τι ξόδεμα χρημάτων. Θα μπορούσαν να τα δώσουν σε μένα».

Τα πρωτότυπα Aston Martin καταλήγουν λοιπόν πράγματι σε μάντρα της Πολωνίας; Και υπάρχει και σχετικό βιντεάκι μάλιστα…

Το πράγμα παραμένει ωστόσο ομιχλώδες, καθώς η φίρμα τηρεί σιγή ιχθύος. Όλοι τώρα αναρωτιούνται τι παθαίνουν τα πειραματικά Aston μετά τη δοκιμή τους…