Η αυστραλέζικη SLRV Expedition Vehicles ειδικεύεται στο να σε πάει όπου θέλεις, ή όπου νομίζεις ότι θέλεις να πας, και να είσαι εντελώς αυτόνομος.

Αυτή τη φορά είχε όμως να ολοκληρώσει μια παραγγελία-πρόκληση ακόμα και για την ίδια: ένα διώροφο σπίτι για μια οικογένεια 8 ατόμων ώστε να εξερευνήσουν κάθε σπιθαμή της άγριας Αυστραλίας.

Ό,τι ακολούθησε ήταν ένα από τα μεγαλύτερα RV του πλανήτη, ένα θηριώδες camper 12 μέτρων με τη γνώριμη έμφαση στην πολυτέλεια της SLRV.

Commander Expedition Vehicle το είπε και είναι φτιαγμένο πάνω στο σασί του 8τροχου στρατιωτικού οχήματος Ferman Man.

Ο κάτω όροφος φιλοξενεί τη… master κραβατοκάμαρα, αλλά και τους φούρνους και τα ψυγεία για την προετοιμασία των απαιτητικών γευμάτων. Πώς να θρέψεις καθημερινά 8 στόματα χωρίς κόπο;

Κing-size κρεβάτια ανοίγουν και κλείνουν πάνω από τους βιώσιμους χώρους, αποθεώνοντας τον λειτουργισμό της κατασκευής. Όσο για τον δεύτερο όροφο, έχει τα 6 κρεβάτια των παιδιών.

Το εντυπωσιακό Commander φορτίζει τις μπαταρίες του με ηλιακά πάνελ και ντιζολογεννήτριες, κάτι που σημαίνει πως τίποτα δεν χρειάζεται να μείνει στο σπίτι όταν ταξιδεύεις πάνω του. Ή μέσα του.

Ήταν μία και μοναδική παραγγελία που παρά το γεγονός ότι η SLRV δεν μίλησε για τιμή, με βάση τις άλλες και μικρότερες δημιουργίες της, αλλά και τα «μουρμουρητά» του συνιδρυτή της φίρμας, Warwick Boswerger, σκαρφάλωσε πιθανότατα στα 2 εκατ. δολάρια.