Μέσα στο καλοκαίρι θα λανσαριστεί το νέο supercar της Alfa Romeo και ο βελτιωτικός οίκος του Eduard Pogea, άδραξε την ευκαιρία να τροποποιήσει την 4C, εμφανισιακά και μηχανολογικά, για να βελτιώσει αισθητά τις επιδόσεις της.

Έτσι λοιπόν, στο μοντέλο αυτό θα χρησιμοποιηθεί ένα αεροδυναμικό πακέτο, που περιλαμβάνει εκτεταμένη χρήση αλουμινίου και ανθρακονήματος μπροστά, στο πλάι και πίσω, μέχρι και ειδικές 19-20άρες ζάντες ελαφρού κράματος.

Τα στοιχεία αυτά, πέρα από το αισθητικό κομμάτι, συμβάλλουν στη μείωση των δυνάμεων ανύψωσης, αυξάνοντας έτσι τη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες.

Από την άλλη, το 4κύλινδρο μοτέρ των 240 ίππων θα αναβαθμιστεί σημαντικά για να φτάσει τους 415 ίππους και τα 450 Nm ροπής.

Όπως υπογραμμίζει ο Eduard Pogea, για να επιτευχθεί αυτή η αύξηση των επιδόσεων χρειάστηκε να γίνουν κάποιες αναγκαίες μετατροπές, όπως είναι οι νέοι υπερσυμπιεστές και ένα βελτιωμένο σύστημα εξαγωγής. Επίσης, έπρεπε να βελτιωθεί η τροφοδοσία καυσίμου και το σύστημα ψύξης του κινητήρα.

Σε συνάρτηση μάλιστα με τις 19 και 20 ιντσών ζάντες XCUT και τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της KW, οι άνθρωποι της Pogea Racing υπόσχονται να κάνουν την οδήγηση της 4C μια ξεχωριστή εμπειρία, με άκρως σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Τέλος, οι αισθητικές βελτιώσεις δεν παραμένουν μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά εμπεριέχουν και πολλές διαφοροποιήσεις στην καμπίνα, προσφέροντας έναν πλούσιο κατάλογο (προσαρμοσμένο στα γούστα του πελάτη), που περιλαμβάνει τα πάντα, από special πατάκια, μέχρι υψηλής ποιότητας δέρμα και στοιχεία από ανθρακόνημα.

Πηγή: autotriti.gr