Σύμφωνα με επίσημες πηγές, η Hyundai ετοιμάζει ένα νέο crossover κι ένα πολυμορφικό, με κοινή πλατφόρμα και μηχανικά σύνολα, τα οποία θα κυκλοφορήσουν το 2015.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τα δύο οχήματα, αλλά φαίνεται ότι έχει ανακοινωθεί επίσημα η έναρξη παραγωγής των δύο νέων μοντέλων, τα οποία θα λανσαριστούν μέσα στο 2015.

Η Hyundai, αφουγκράστηκε τις νέες τάσεις και θα ετοιμάσει ένα σχετικά «μικρό» αστικό crossover, όπως άλλωστε πράττουν πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες. Άλλωστε το 2011 είχε παρουσιάσει μια πιθανή εκδοχή με το πρότυπο Curb.

Παράλληλα, θα ενισχύσει την γκάμα της και με ένα πολυμορφικό όχημα, το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των σύγχρονων οικογενειαρχών, αλλά θα διαθέτει και κάποια «ίχνη» crossover-ισμού για τα ανήσυχα πνεύματα.

Ενδεικτικό είναι πως τα δύο μοντέλα θα χρησιμοποιούν την ίδια πλατφόρμα και μηχανικά μέρη. Δεν δημοσιοποιήθηκαν στοιχεία για τους κινητήρες, όμως είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν τόσο βενζίνης, όσο και πετρελαίου.

Αξίζει τέλος να τονιστεί, ότι τα δύο μοντέλα θα είναι προϊόντα έρευνας και τεχνογνωσίας, την οποία η κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία εφαρμόζει καιρό στο τεχνολογικό της κέντρο, στο Hyderabad της Ινδίας.

Πηγή: autotriti.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.