Κυκλοφορεί με αυτοπεποίθηση και ελκύει τα βλέμματα πάνω του.

Το Kia Stonic προβάλλει εμφατικά τον σπορ χαρακτήρα του μέσω της αισθητικής – δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχει βραβευθεί στα iF Design Awards!

Κερδίζει τη ματιά με την επιθετική μάσκα «tiger nose», τους κοντούς προβόλους, τις έντονες ακμές στο καπό και τους προφυλακτήρες και τη χαμηλή σιλουέτα, στοιχεία που του προσδίδουν ιδιαίτερα τολμηρή εμφάνιση.

Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν οι δυνατότητες διχρωμίας για το αμάξωμα: κόκκινο μαύρο, ανθρακί-πορτοκαλί ή μπλε-λευκό είναι μερικοί μόνο από τους συνολικά 18 συνδυασμούς που δημιουργούνται από τα 9 διαθέσιμα χρώματα αμαξώματος και τις 6 επιλογές αντίθεσης για την οροφή.

Στον τέλειο καμβά για διχρωμία συμβάλλουν οι πίσω κολόνες που ενώνονται στην οροφή σε στιλ targa!

Όπως και το εξωτερικό, η καμπίνα του Stonic έχει έντονες ευρωπαϊκές επιρροές – άλλωστε το σχεδιαστικό κέντρο της Kia στην Ευρώπη είχε τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη.

Το βαμμένο τμήμα εμπρός από τον συνοδηγό θυμίζει τη μάσκα «tiger nose», ενώ οι αεραγωγοί στις άκρες του ταμπλό αντιγράφουν το σχήμα των προβολέων.

Και εδώ οι δυνατότητες εξατομίκευσης είναι πολλές, μέσω της επιλογής από 4 χρωματικά πακέτα (Grey, Black, Bronze και Orange) που συνοδεύονται από σπορ τιμόνι με σχήμα D (flat bottom).

Η έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών στο ταμπλό υποστηρίζει τα πρωτόκολλα Apple CarPlay και Android Auto, διατηρώντας τους επιβάτες σε επαφή με τον έξω κόσμο.

Πληθώρα επιλογών προσφέρεται και στα μηχανικά μέρη. Το Kia Stonic έχει τη μεγαλύτερη γκάμα κινητήρων στην κατηγορία, με 4 βενζίνης (1.2 84hp, 1.4 100hp, 1.0 Turbo 100hp και 1.0 Turbo 120hp) και 2 diesel (1.6d με 115hp και 136hp).

Ο 1.4 100hp μπορεί εναλλακτικά του χειροκίνητου κιβωτίου να συνδυαστεί με αυτόματο 6 σχέσεων, ενώ ο 1.0T 120hp διατίθεται και με αυτόματο διπλού συμπλέκτη DCT 7 σχέσεων!

Αυτό το καλοκαίρι, το κόμπακτ SUV της Kia έχει ένα ακόμη δυνατό σημείο που κάνει την απόκτησή του πιο εύκολη και δελεαστική από ποτέ! Το ετοιμοπαράδοτο Stonic 1.4 στο κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού EX Premium είναι διαθέσιμο με μόλις 16.490 ευρώ και χαμηλό επιτόκιο 3,6%.

Ζήτησε μία προσφορά σήμερα!

Εκπέμποντας δυναμισμό χάρη στη σχεδίαση και την οδική συμπεριφορά των μοντέλων της, η Kia επενδύει ταυτόχρονα στην ποιότητα και τις νέες τεχνολογίες, όπως τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας.

Οι ισχυροί κινητήρες τονίζουν το σπορ χαρακτήρα των αυτοκινήτων Kia, την ίδια στιγμή που η σιγουριά για την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία «καθρεφτίζεται» στην 7ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Ανακάλυψε περισσότερα στο KIA.GR