Η Hyundai κατέκτησε το βραβείο τεχνολογίας για τις πράσινες τεχνολογίες της από τα ετήσια βραβεία Auto Express New Cars για το 2016.

Η εταιρεία αναγνωρίζεται ως ο πρώτος κατασκευαστής που προσφέρει στους πελάτες της μια πλήρη γκάμα οικολογικών τεχνολογιών ξεκινώντας από τα μοντέλα Blue Drive, το All-New IONIQ το πρώτο αυτοκίνητο σε παγκόσμιο επίπεδο που διατίθεται με τρία εναλλακτικά συστήματα ηλεκτροκίνησης και το ix35 Fuel Cell (το πρώτο εμπορικά) διαθέσιμο υδρογονοκίνητο όχημα κυψελών καυσίμου.

Ο κ. Steve Fowler, Αρχισυνάτκης του Auto Express & Carbuyer, δήλωσε: «Το βραβείο έχει δοθεί στον κατασκευαστή που αισθανόμαστε ότι εισήγαγε πραγματικά καινοτόμες και χρήσιμες τεχνολογίες που θα ωφελήσουν πραγματικά τον καταναλωτή. Η Hyundai είναι η πρώτη κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων που προσφέρει στους αγοραστές μια πλήρη γκαμά φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών. Στο IONIQ θα είστε σε θέση να επιλέξετε τις προσιτές υβριδικές, plug-in υβριδικές και πλήρως ηλεκτρικές εκδόσεις – όλες σε ένα πακέτο πραγματικά ελκυστικό. Και, φυσικά, η Hyundai ήταν ο πρώτος κατασκευαστής που διέθεσε στους καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου ένα όχημα κυψελών καυσίμου, το ix35».

Να σημειώσουμε εδώ ότι, η Κορεάτικη φίρμα επενδύει σε μεγάλο βαθμό στις τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών ρύπων και πρόκειται να παρουσιάσει 28 μοντέλα χαμηλών εκπομπών ρύπων έως το 2020, συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών, plug-in υβριδικών και ηλεκτρικών καθώς και των  οχημάτων κυψελών καυσίμου.

HUYNDAI

Νίκος Τσάδαρης

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.