Από το Σάββατο 14 – Κυριακή 22, Νοεμβρίου οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο 6 της έκθεσης αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2015» και να γνωρίσουν από κοντά τα παρακάτω μοντέλα BMW και MINI:

–       Τη νέα ΒΜ W Σειρά 1 με σχεδιαστική ανανέωση, πολυτελές εσωτερικό και πλούσια αποθέματα ισχύος που την κάνουν ακόμα πιο εκφραστική, σπορ και απίστευτα αποδοτική.

–       Την ΒΜ W Σειρά 2 Active Tourer που συνδυάζει με επιτυχία την άνεση και τη λειτουργικότητα των χώρων, με το δυναμισμό, το στυλ και την κομψότητα μιας γνήσιας BMW για όλη την οικογένεια.

–       Τη νέα BMW X 1 για δραστήριους ανθρώπους που επαναπροσδιορίζει το DNA ενός Sports Activity Vehicle με περισσότερο χώρο για επιβάτες και αποσκευές, προηγμένο εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό με premium περιβάλλον.

–       Την BMW Σειρά 4 Gran Coupé που συνδυάζει την αεροδυναμική εμφάνιση ενός 2θυρου coupé με τη λειτουργικότητα των τεσσάρων θυρών, την ευρυχωρία και τον πλούσιο χώρο αποσκευών.

–       Το ΜΙΝΙ Countryman Park Lane Edition που προσφέρει εξατομίκευση με αναγνωρίσιμη σχεδίαση, premium ποιότητα, υποδειγματική ευελιξία εσωτερικού και κλασική διασκεδαστική οδήγηση ΜΙΝΙ για εντός και εκτός δρόμου.

–       Το νέο MINI John Cooper Works για αγωνιστική διάθεση και μέγιστη διασκεδαστική οδήγηση με τεχνολογίες κινητήρα, ανάρτησης και αεροδυναμικής προερχόμενες απευθείας από το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

–       Το νέο ΜΙΝΙ Clubman που μόλις παρουσιάστηκε στην Ελληνική αγορά και προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο καθημερινής πρακτικότητας χάρη στις 6-πόρτες, ευκολία και ευελιξία για μακρινά ταξίδια και οδηγική άνεση.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης διαμορφώνονται ως εξής:

–       Δευτέρα – Παρασκευή (15:00 – 21:00)

–       Σάββατο και Κυριακή (10:00 – 21:00)

bmw 2

bmw

Νίκος Τσάδαρης