Την τελευταία ταινία «Mission Impossible – Rogue Nation» της θρυλικής σειράς δράσης, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε οι δημοσιογράφοι της αγοράς αυτοκινήτου την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου σε κινηματογραφική αίθουσα στο «The Mall Athens». Στην αποκλειστική προβολή, οι προσκεκλημένοι του BMW Group Hellas, ζήσαμε μία εμπειρία αδρεναλίνης και καταιγιστικής δράσης από τον μυστικό πράκτορα Ethan Hunt (Tom Cruise) και την ομάδα Impossible Mission Force (IMF).

Στη νέα ταινία η νέα BMW M3 με συναρπαστικές επιδόσεις και το ξεχωριστό αγωνιστικό DNA καθώς και η μοτοσυκλέτα BMW S 1000 RR, πρωταγωνιστούν σε θεαματικές σκηνές καταδίωξης και εκτελούν εντυπωσιακά stunts που κόβουν την ανάσα. Το παρών δίνουν επίσης η νέα BMW X5 xDrive 40e που είναι το πρώτο plug-in υβριδικό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής BMW, καθώς και άλλα μοντέλα όπως η νέα BMW Σειρά 7.

Το BMW Group για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά από την επιτυχημένη συνεργασία στην ταινία του κινηματογραφικού franchise «Mission: Impossible» με τίτλο «Ghost Protocol» το 2011, παραχώρησε ένα στόλο οχημάτων με κορυφαίες τεχνολογίες στη διάθεση της ομάδας παραγωγής της Paramount Pictures.

Νίκος Τσάδαρης