Η Hyundai παρουσίασε το νέο i20 N Line με νέα σχεδίαση εκτός και εντός. Πιο αναλυτικά, το νέο i20 N Line παρουσιάζει μια σειρά εξωτερικών βελτιώσεων, με σπορ αισθητική.

Αυτές οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17” και ανανεωμένη μάσκα στο εμπρός μέρος. Το ανανεωμένο μοντέλο προσφέρει μια επιλογή από εννέα χρώματα αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων νέων επιλογών: Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Vibrant Blue Pearl και Lucid Lime Metallic.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η προσθήκη πολύχρωμων φώτων περιβάλλοντος, ενώ νέα φώτα LED έχουν προστεθεί σε κάποια σημεία του εσωτερικού του οχήματος που αποδεικνύονται ιδιαιτέρως χρήσιμα σε σκοτεινέςσυνθήκες.

Το i20 N Line του 2024 ενσωματώνει τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά στοιχεία N που περιλαμβάνουν και το λογότυπο N Line στην εμπρός μάσκα. Στο εσωτερικό, η καμπίνα είναι εμπνευσμένη από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με χειριστήρια και πινελιές σε εντυπωσιακά κόκκινα και μεταλλικά φινιρίσματα. Το τιμόνι N Line, με διάτρητο δέρμα και κόκκινες ραφές, ενισχύει τόσο τη δυναμική αισθητική όσο και το κράτημα του οδηγού.

Παράλληλα ο ειδικά σχεδιασμένος λεβιές ταχυτήτων, με πολυτελή δερμάτινα στοιχεία, έντονες κόκκινες πινελιές και το λογότυπο N, χρησιμεύει ως σημείο αναφοράς στην καμπίνα. Επιπλέον, τα αντιολισθητικά σπορ πεντάλ με στοιχεία αλουμινίου και οι ραφές αντίθεσης σε όλο το εσωτερικό τονίζουν διακριτικά τις σπορ καταβολές της έκδοσης N Line, ενώ τα σπορ καθίσματα με άριστη στήριξη λαιμού και πλαϊνά μαξιλάρια προσφέρουν έλεγχο και άνεση κατά την οδήγηση.

Το νέο i20 N Line προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας με μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας, όπως το Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) και το Lane Following Assist (LFA) για βελτιωμένη ασφάλεια. Τα προαιρετικά συστήματα ασφάλειας όπως το Parking Assist (PA) και το Blind-spot Collision-Avoidance Assist (BCA) προσφέρουν επιπλέον σιγουριά.

Το Smart Cruise Control (NSCC) που βασίζεται στην πλοήγηση προσαρμόζει την ταχύτητα για ασφαλέστερη οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο. Επιπλέον, διατίθενται θύρες USB type-C και eCall 2ης γενιάς που βασίζεται στο δίκτυο 4G και ενημερώσεων χαρτών Over-the-Air (OTA).

Η παραγωγή της νέας έκδοσης του i20 NLine πρόκειται να ξεκινήσει τον Απρίλιο.