Φρικτό θάνατο από το ροτβάιλερ του αδερφού της βρήκε μια 53χρονη γυναίκα στην Ιταλία όταν δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο την ώρα που πήγε να το ταΐσει. Το τραγικό περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα όταν η Πατρίτσια Λα Μάρκα πήγε στο σπίτι του αδερφού της στη Βεντιμίλιαγια να φροντίσει το σκυλί.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι γείτονες άκουσαν τα ουρλιαχτά της Λα Μάρκα και κάλεσαν αμέσως τις αρχές. Οι διασώστες έφτασαν στο σημείο περίπου στις 4 το απόγευμα. Όπως μεταδίδει η La Stampa οι διασώστες βρήκαν την 53χρονη γυναίκα σε μια «λίμνη» αίματος καθώς είχε δεχθεί αρκετά δαγκώματα στο κεφάλι, τα χέρια και το στήθος. Μάλιστα για να καταφέρουν να πλησιάσουν την άτυχη γυναίκα χρειάστηκαν δύο ώρες, λόγω της αγριότητας του σκύλου.

Τελικά, χρειάστηκε, η παρέμβαση αστυνομικών που πυροβόλησαν το ροτβάιλερ το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο δημοτικό κυνοκομείο. Η 53χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο όπου κατέληξε λίγο αργότερα. «Το κορμί της ήταν σκισμένο σε διάφορα σημεία. Δεν έχω δει ξανά τέτοιο πράγμα» δήλωσε ένας από τους διασώστες.