Ένα νέο ζευγάρι δεν συγκράτησε τον έρωτά του μέρα μεσημέρι σε κερκίδες γηπέδου και η αστυνομία κυκλοφόρησε τη φωτογραφία τους την ώρα μιας σεξουαλικής πράξης.

Η αστυνομία στην Καλιφόρνια έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία ενός λάγνου ζευγαριού που φέρεται να προέβη σε σεξουαλική πράξη στην κορυφή της κερκίδας κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα Athletics-Seattle Mariners στο RingCentral Coliseum.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει ακόμη συλλήψεις, το ζευγάρι -ένας άνδρας με μαύρο πουκάμισο και μια γυναίκα που φορούσε ροζ παντελόνι- έχει φωτογραφηθεί σε υλικό από κάμερες ασφαλείας καθώς κατευθυνόταν προς το στάδιο το Σαββατοκύριακο.

Τα αποσπάσματα εμφανίζονταν να δείχνουν το κεφάλι της γυναίκας στην περιοχή του καβάλου του άνδρα, αν και η ανάλυση του βίντεο δεν ήταν ιδιαίτερα καθαρή, καθώς τραβήχτηκε από την άλλη πλευρά του γηπέδου.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τη Daily Mail, η πράξη του ζευγαριού τράβηξε την προσοχή των θεατών, ένας από τους οποίους αποφάσισε να καταγράψει την υποτιθέμενη άσεμνη πράξη κατά τη διάρκεια του αγώνα A’s – Mariners.

Η αστυνομία αναζητάει τώρα το ζευγάρι που μπορεί να έχει διαπράξει το αδίκημα της ασέλγειας σε δημόσιο χώρο και αν κατηγορηθεί και κριθεί ένοχο μπορεί να αντιμετωπίσει έξι μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 1.000 δολαρίων.

«Το αστυνομικό τμήμα του Όκλαντ δεν ειδοποιήθηκε για το περιστατικό αυτό παρά μόνο μετά το παιχνίδι και ενημερωθήκαμε ότι το προσωπικό/κάμερες των A’s δεν κατέγραψαν βίντεο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η υπεύθυνη δημοσίων πληροφοριών του OPD, Candace Keas.

«Έχουμε ξεκινήσει έρευνα. Ωστόσο, τα μέρη δεν έχουν ταυτοποιηθεί και κανείς δεν έχει κληθεί/συλληφθεί προς το παρόν. Η παράβαση είναι 647(α) PC. Ασελγείς πράξεις σε δημόσιο χώρο», συμπλήρωσε.

Το viral βίντεο εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της νίκης του Όκλαντ με 5-3 επί του Σιάτλ, δείχνοντας ένα άτομο να κάθεται στην πάνω αριστερή κερκίδα του γηπέδου και να φαίνεται να εμπλέκεται σε σεξουαλική πράξη με ένα άλλο άτομο. Το ζευγάρι ήταν απομονωμένο στις κερκίδες σε μια ημέρα κατά την οποία οι A’s πούλησαν μόλις 9.000 εισιτήρια.

Ενώ το ζευγάρι ήταν σίγουρα σε δημόσιο χώρο, οι αγώνες της Athletics έχουν γίνει πιο «οικογενειακές» υποθέσεις τις τελευταίες σεζόν, καθώς η προσέλευση έχει μειωθεί. Αυτή τη στιγμή το Όκλαντ βρίσκεται στην τελευταία θέση των μεγάλων ομάδων σε προσέλευση θεατών με λιγότερους από 10.000 θεατές ανά παιχνίδι.

Παρόμοιο ανάρμοστο περιστατικό καταγράφηκε και στο Τορόντο

Όμως, το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το μόνο που συνέβη σε αθλητικό χώρο, αναφέρει η Daily Mail. Παρόμοια άσεμνα σκηνικά σημειώθηκαν και στο Τορόντο κατά τη διάρκεια του αγώνα Toronto Blue Jays-Chicago Cubs το βράδυ της Δευτέρας. Οι θαμώνες έζησαν περισσότερη δράση απ’ ό,τι είχε ανακοινωθεί, καθώς δύο οπαδοί βρέθηκαν να απολαμβάνουν τις ιδιωτικές τους στιγμές ψηλά στις κερκίδες.

Το ζευγάρι -που φαινόταν να βρίσκεται ο ένας πάνω στον άλλο κατά τη διάρκεια μιας παθιασμένης σεξουαλικής πράξης- απομακρύνθηκε γρήγορα από τις κερκίδες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ένα βίντεο διαδόθηκε γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο δείχνει τη γυναίκα να κάθεται σταθερά πάνω στον άντρα. Το ζευγάρι λέγεται ότι βρισκόταν στο επίπεδο 500 του Rogers Centre, καθώς το παιχνίδι συνεχιζόταν στον αγωνιστικό χώρο από κάτω.

Οι αστυνομικές αρχές ενημέρωσαν το TMZ ότι δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το περιστατικό, συμπεραίνοντας ότι το ζευγάρι γλίτωσε με μια ήπια δόση αμηχανίας και μάλιστα με μια αίσθηση ανακούφισης.