Όλοι έχουμε μια φριχτή εμπειρία από κάποιο ραντεβού, με κάποιες ιστορίες να είναι αστείες και άλλες «τρομακτικές», όμως ένας άνδρας πράγματι έζησε ένα δυσάρεστο περιστατικό, καθώς πήγε να πέσει θύμα ληστείας.

Συγκεκριμένα, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στο online ραντεβού που είχε κανονίσει, καθώς η όμορφη βραδιά σύντομα μετατράπηκε σε εφιάλτη, αφού η γυναίκα με την οποία βγήκε, προσπάθησε να τον ληστέψει με ακόμα δύο άτομα.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, όλα ξεκίνησαν όταν η 23χρονη Gemma Frost γνώρισε μέσω ίντερνετ τον Christopher Stanley τον Μάιο του 2020 και ξεκίνησαν να μιλάνε. Αρχικά, ο άνδρας δάνεισε περίπου 250 ευρώ στην γυναίκα που μόλις γνώρισε, με εκείνη να ζητάει επιπλέον χρήματα, γιατί ήθελε «να τα δώσει σε μία φίλη της».

Η 23χρονη Gemma Frost

Ο Christopher αρνήθηκε να δανείσει κι άλλα λεφτά στην Gemma, καθώς μόλις είχαν γνωριστεί, έτσι κανόνισαν να συναντηθούν για πρώτη φορά 3 Ιουνίου του 2020, με την 23χρονη να βάζει μπροστά το σχέδιο της.

Το ραντεβού που κατέληξε σε ληστεία

Στις 3 Ιουνίου του 2020 όλα κυλούσαν ομαλά, με την Gemma να οδηγεί με το αυτοκίνητο της μέχρι το σπίτι του Christopher για να τον πάρει να βγούνε και κατευθύνθηκαν προς το Manor Way στο Κάρντιφ.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής όμως, δύο άνδρες πλησίασαν προς το όχημα και η 23χρονη άρχισε να κόβει ταχύτητα, ενώ γύρισε προς το μέρος του Christopher και είπε πως της φαίνονται «τρομακτικοί».

Εκείνη λοιπόν, σταμάτησε το όχημα δίπλα στους «άγνωστους» άνδρες και έσβησε την μηχανή.

«Ένας από αυτούς φορούσε κουκούλα ψηλά και μια χειρουργική μάσκα. Ο άλλος φορούσε μια αθλητική φόρμα με την κουκούλα ψηλά και ένα κομμάτι ύφασμα τυλιγμένο στο λαιμό του. Οι δύο άνδρες ερχόντουσαν από τη διασταύρωση και, προς έκπληξη του θύματος, η κα Frost οδήγησε προς το κράσπεδο και σταμάτησε κοντά σε αυτούς τους δύο άνδρες και έσβησε τη μηχανή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας της υπόθεσης.

Τότε, οι δύο άνδρες πλησίασαν τον Christopher Stanley και του φώναξαν «γύρνα πίσω. Θα σε σκοτώσουμε, θα σε χτυπήσουμε», ενώ προσπάθησαν να τον πάνε στην θέση του συνοδηγού. Έτσι, την στιγμή που τον έβγαλαν από το αμάξι, εκείνος όρμησε επάνω τους και κατάφερε να ξεφύγει. Σύμφωνα με το δικαστήριο, «το θύμα κατάφερε να απελευθερωθεί και βγήκε από το όχημα», ενώ «οι δύο άνδρες μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν μαζί με την γυναίκα».

Μάλιστα, μετά από λίγο εκείνη τηλεφώνησε ατάραχη και του ζήτησε τον λόγο που έφυγε από το αυτοκίνητο και γιατί δεν επέστρεψε για να συνεχιστεί το ραντεβού τους.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Ο Christopher Stanley γρήγορα επικοινώνησε με την Αστυνομία και οι αρχές συνέλαβαν μόνο την 23χρονη, στην οποία απήγγειλαν κατηγορίες. Εκείνη δεν κατονόμασε τους δύο άνδρες, ούτε αποκάλυψε στοιχεία, ώστε να μπορεί να τους ασκηθεί δίωξη.

Σύμφωνα με την ίδια, «είχε σχέσεις με αρκετά μεγαλύτερα ηλικιακά άτομα από εκείνη», που εμπλέκονται σε «ύποπτες δραστηριότητες» και την «ανάγκασαν να σκηνοθετήσει την ληστεία», όταν έμαθαν ότι «ο άνδρας με τον οποίο θα έβγαινε ραντεβού έχει λεφτά».

Έτσι, καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή 18 μηνών, ενώ θα πρέπει να συμπληρώσει και 150 ώρες κοινωφελούς εργασίας.