Μία γυναίκα από το Τέξας βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός φυλακισμένου όσο καιρό βρισκόταν σε φυλακή των ΗΠΑ, με την ίδια να περιμένει για μήνες την αποφυλάκιση του, μέχρι που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και πλέον ζουν μαζί ευτυχισμένοι.

Όπως αναφέρει η nypost.com, πρόκειται για την 29χρονη Erica Saunders που εργάζεται ως μεσίτρια στην πόλη Katy και μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο TikTok και έχει ξεπεράσει τις 8 εκατ. προβολές, εξιστορεί την ιστορία της, που μοιάζει με σενάριο ταινίας.

Σύμφωνα με την ίδια, γνώρισε τον 26χρονο σύζυγο της Austin Saunders στα τέλη του 2020, όταν εκείνη προσπαθούσε να πουλήσει ένα σπίτι. Μια μέρα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από εκείνον, ο οποίος ρωτούσε πληροφορίες για το οίκημα, χωρίς να αποκαλύψει κάποια λεπτομέρεια για την ζωή του. Κατά την διάρκεια της κλήσης ακούστηκε μια αυτοματοποιημένη φωνή που έλεγε «έχετε ένα λεπτό ακόμα», με τον ίδιο να υπόσχεται ότι θα την καλέσει ξανά.

Ο Austin Saunders όσο καιρό βρισκόταν στην φυλακή

Πράγματι, ο Austin τηλεφώνησε ξανά στην Erica και τότε της εξήγησε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Ο ίδιος εξέτιε ποινή επτά ετών, καθώς είχε καταδικαστεί για συνεργασία σε ένοπλη ληστεία, όμως σε επτά μήνες θα αποφυλακίζονταν και έτσι έψαχνε σπίτι, ώστε να είχε μια στέγη, όταν θα έβγαινε από την φυλακή.

Για ένα επτάμηνο λοιπόν, είχαν σχεδόν καθημερινή επικοινωνία μέσω τηλεφώνου και FaceTime, χωρίς ποτέ να έχουν συναντηθεί από κοντά. «Όσο ήταν φυλακισμένος, μάθαμε ο ένας την γλώσσα του άλλου και πιστεύω ότι αυτό μας βοήθησε να καταλάβουμε περισσότερο ο ένας τον άλλον», είπε χαρακτηριστικά η 29χρονη και πρόσθεσε πως «χωρίς να είμαστε σωματικά ο ένας δίπλα στον άλλο, οι μεγάλες αποστάσεις ήταν τρομερές, αλλά δοκίμασαν πραγματικά τη σχέση μας και αντέξαμε».

Η πρόταση γάμου και οι αντιδράσεις

Στις 9 Ιουνίου του 2021 ο Austin αποφυλακίστηκε και συναντήθηκε για πρώτη φορά με την Erica έξω από τις φυλακές, καθώς ήταν το μοναδικό άτομο που τον περίμενε. Έπειτα ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού, μέχρι που ο 26χρονος έκανε πρόταση γάμου στην 29χρονη.

Αρχικά, η οικογένεια της διαφώνησε με αυτή την σχέση, πόσο μάλλον τον γάμο, τονίζοντας ότι ο άνδρας την χρησιμοποιούσε και τον χαρακτήριζαν εγκληματία. Παρόλα αυτά, η ίδια είχε διαφορετική γνώμη, ιδιαίτερα από την στιγμή που ο Austin γνώρισε την 10χρονη κόρη της -που έχει αποκτήσει από άλλη σχέση-, καθώς ανέπτυξαν αμέσως πολύ καλή επαφή.

Η Erica Saunders, η κόρη της και ο Austin Saunders

Έτσι, στις 27 Δεκεμβρίου του 2021, δηλαδή έξι μήνες μετά την αποφυλάκιση, έγινε ο γάμος, με καλεσμένους την οικογένεια του 26χρονου και τους φίλους της 29χρονης, γιατί όπως είπε η ίδια «κάτι έγινε και οι δικοί μου δεν πρόλαβαν να έρθουν».

«Ήμουν λίγο αρνητικά φορτισμένη, καθώς δεν είχα κανέναν από την οικογένειά μου δίπλα μου γιατί δεν τα κατάφεραν την τελευταία στιγμή», είπε στη συνέχεια και σημείωσε ότι «ήταν απλώς η πλευρά του εκεί, αλλά η οικογένειά του είναι τώρα και δική μου και όλοι ήταν τόσο φιλόξενοι. Είχα επίσης μερικούς από τους καλύτερους φίλους μου που μεγάλωσαν δίπλα μου και αυτό με βοήθησε επίσης».

Η Erica Saunders και ο Austin Saunders την ημέρα του γάμου τους

Παρόλα αυτά, τα σχόλια κάτω από το βίντεο, όπου εξιστορεί την ιστορία της, πήραν «φωτιά», με πολλούς χρήστες να διαφωνούν έντονα με τον συγκεκριμένο γάμο. «Τόσο λυπηρό που οι γυναίκες πρέπει να πάνε στις φυλακές για να βρουν αγάπη», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σημείωσε πως «σε χρησιμοποιεί. Φυσικά, θα προσποιηθεί για να πάρει όλη αυτή τη βοήθεια. Μάλλον δεν έχει άλλο».