Νέα στοιχεία που σοκάρουν έρχονται στο «φως» για την απίστευτη υπόθεση στην Κύπρο, όπου ένας άνδρας έκαψε ζωντανό τον 76χρονο θείο του και στη συνέχεια βρέθηκε νεκρός με μία καραμπίνα στα χέρια.

Σημειώνεται πως από την επίθεση του δράστη, που περιέλουσε με βενζίνη τους συγγενείς του, δύο ηλικιωμένες νοσηλεύονται διασωληνωμένες με εγκαύματα στο Νοσοκομείο.

Η εφημερίδα Φιλευλεύθερος της Κύπρου αναφέρει ότι ο δράστης είχε εμμονές, απειλώντας στο παρελθόν τους συγγενείς του επειδή βοηθούσαν την πρώην σύζυγό του.

«Άκουγε διάφορες κουβέντες από διάφορους. Τα έβαλε με τους συγγενείς γιατί κρατήσαμε επαφές με την πρώην γυναίκα του. Την είχαν φιλοξενήσει οι συγγενείς για λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό τους και τα έβαλε μαζί τους», αναφέρει συγγενικό πρόσωπο του δράστη στο κυπριακό Μέσο.

«Τα είχε βάλει με όλους, του είχαν δημιουργηθεί εμμονές», αναφέρει άλλο στενό συγγενικό πρόσωπο του 59χρονου στο ίδιο Μέσο λέγοντας πως ο δράστης φέρεται να αντιμετώπιζε διάφορα ψυχικά προβλήματα.

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες για τον 59χρονο, καθώς πριν από δύο χρόνια είχε αγοράσει τάφο σε νεκροταφείο ζητώντας μάλιστα από γνωστό του να κατασκευάσει και την ταφόπλακα. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, όταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος ρώτησε τον 59χρονο γιατί θέλει τον τάφο εκείνος του απάντησε πως «μπορεί να πεθάνω».