Κι όμως, συμβαίνουν και αυτά. Θηλυκός καρχαρίας ανέπτυξε σχέση… αγάπης με τον ψαρά που τον έσωσε από τα δόντια ενός μεγαλύτερου λευκού καρχαρία και εδώ και δύο χρόνια τον ακολουθεί, αναζητώντας τη στοργή και το χάδι του, και εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη στο πρόσωπό του.

Την τρυφερή ιστορία αγάπης που αντιβαίνει τους νόμους της φύσης έφερε στο φως γαλλικό περιοδικό. Ο Arnold Pointer, επαγγελματίας ψαράς από τη νότιο Αυστραλία, απελευθέρωσε από σίγουρο θάνατο έναν μεγάλο θηλυκό λευκό καρχαρία, που είχε παγιδευτεί στα δίχτυα του. Τώρα, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολύ ασυνήθιστο πρόβλημα. Εδώ και δύο χρόνια τον συνοδεύει κάθε μέρα στο ψάρεμα, τρομάζοντας φυσικά τα υπόλοιπα ψάρια.

«Eδώ και δύο χρόνια δεν με αφήνει μόνο μου. Με ακολουθεί όπου και αν πάω και η παρουσία της τρομάζει τα άλλα ψάρια. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω», δηλώνει ο Pointer.

Κάθε φορά, που ο ψαράς σταματά τη βάρκα του, ο λευκός καρχαρίας, πλησιάζει και γυρίζει έτσι ώστε ο ψαράς να μπορεί να τον χαϊδέψει στην κοιλιά ή στο λαιμό και μετά κάνει τούμπες, κουνάει τα πτερύγια και βουτάει ξανά στο νερό με έκδηλη χαρά.

Η παραπάνω ιστορία δημοσιεύτηκε από το περιοδικό «Le magazine des voyages de pêche». Σίγουρα, όλοι όσοι διάβασαν την περίπτωση του θηλυκού καρχαρία εντυπωσιάστηκαν…

Επειδή, ωστόσο, το περιστατικό είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, ταυτόχρονα όμως και αρκετά «δυνατό» για να «παίξει» ως φάρσα στο ίντερνετ, διευκρινίζουμε, όπως μας ενημέρωσε και αναγνώστης του newsbeast.gr, ότι δημοσιεύθηκε στο περιοδικό ως πρωταπριλιάτικο αστείο πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.

Δείτε το δημοσίευμα που μέχρι και σήμερα «αναστατώνει» το ίντερνετ: