Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ, καθώς κλάπηκε ένα κουτί με ανθρώπινα κεφάλια που προορίζονταν για επιστημονική έρευνα. Η κλοπή σημειώθηκε στο Ντένβερ το πρωί της 11ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Dailymail.co.uk, κάποιος εισέβαλε στο φορτηγό που θα μετέφερε το κουτί και το άρπαξε. Το κουτί περιείχε ανθρώπινα κεφάλια που βρίσκονταν στην επιμέλεια μια εταιρείας, η οποία τα χρησιμοποιεί για την βελτίωση της επιστημονικής έρευνας και εκπαίδευσης.

Οι Αρχές πάντως, δεν είναι βέβαιες ότι ο κλέφτης γνώριζε τι είχε μέσα το κουτί και κάλεσαν όποιος το βρει να ειδοποιήσει.

Ένας κάτοικος της περιοχής χαρακτήρισε την κατάσταση σοκαριστική. Ο συγκεκριμένος συνηθίζει να βγάζει το σκυλάκι του βόλτα στην περιοχή που έγινε η κλοπή.

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε καμία σύλληψη γι αυτή την κλοπή, αλλά επιβεβαίωσε ότι οι έρευνες είναι ακόμα σε εξέλιξη. Υπάρχει η ανησυχία ότι ακόμα και αν βρεθούν τα κεφάλια, ενδεχομένως να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις έρευνες, ιδιαίτερα αν έχουν μείνει εκτός ψυγείου.