Μια Αμερικανίδα γνώρισε έναν γοητευτικό άνδρα στις διακοπές της με τον οποίο φλέρταραν. Αλλά δεν είχε κανένα άλλο στοιχείο για το ποιος ήταν πέρα από ένα μικρό όνομα. Έτσι ζήτησε τη βοήθεια του διαδικτύου για να τον εντοπίσει.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Mica Renee δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok ζητώντας από τους χρήστες να την βοηθήσουν στην αναζήτηση του μυστηριώδους άνδρα που την πλησίασε ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο Μαϊάμι.

Η λεζάντα της έγραφε: «TikTok απευθύνομαι σε σένα σήμερα γιατί άκουσα τι κάνεις για τους άλλους. Νομίζω ότι μου είπε ότι είναι από το Ντιτρόιτ».

Αναφέροντας λεπτομερώς τη συνομιλία που είχαν, η Renee είπε ότι ο άνδρας «πήγε κατευθείαν στη θάλασσα για να της συστηθεί», προσθέτοντας ότι δεν φύλαξε τον αριθμό του «επειδή ήμουν εντυπωσιασμένη».

«Ελπίζω να μην είναι παντρεμένος», έγραψε…

Τίποτα δεν ξεφεύγει από τα social media

@micarenee

TikTok I come to you today cause I heard what you do for others 😭 I think he said he’s from Detroit 😂 #fyp #helpmefindhim #boostofhope #viral

♬ Breakin my heart – Jodeci’s groupie

Ωστόσο, σε ένα βίντεο που ακολούθησε στο TikTok, η Renee αποκάλυψε ότι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που αναζητούσαν τον άνδρα είχαν εντοπίσει… τη σύζυγό του.

Εξηγώντας τις συνθήκες του αρχικού της βίντεο, είπε: «Ήμουν στο Μαϊάμι, έδειχνα καλά στον ωκεανό και ο φίλος μου με έβγαζε φωτογραφίες. Ήρθε κοντά μου και μου παρουσιάστηκε. Η φίλη μου νόμιζε ότι ήταν τολμηρός, γι’ αυτό συνέχισε να ηχογραφεί», συνέχισε η Ρενέ, επαναλαμβάνοντας ότι ο άντρας, ο οποίος εμφανίζεται ως «AJ» στο TikTok, της είχε δώσει τον αριθμό του.

Είπε επίσης ότι η σύζυγος του AJ ζήτησε από τη Renee να αφήσει την ανάρτησή της και συμπεριέλαβε σκρίνσοτ της συνομιλίας τους.

Στις 15 Ιανουαρίου, ο AJ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Renee σχετικά με την αλληλεπίδρασή τους στην παραλία και την αποκάλεσε «απατεώνα» σε μια διάψευση του TikTok. Ο AJ είπε ότι μίλησε με τη Renee για «επτά λεπτά το πολύ» όταν το ζευγάρι συναντήθηκε στο Μαϊάμι «πριν από πέντε μήνες».

«Δεν ήξερα καν το όνομά σου μέχρι που έγιναν όλα αυτά και έστειλες αυτό το τρελό βίντεο», συνέχισε, υποστηρίζοντας ότι η Ρενέ είχε «επεξεργαστεί και μοντάρει» το βίντεο για να «απεικονίσει ό,τι στο διάολο προσπαθείς να αποδείξεις».

Είπε επίσης ότι «απλώς διασκέδαζε», η συζήτησή τους δεν ήταν «τίποτα σοβαρό» και ότι θα ήταν πιο «άμεσος» αν προσπαθούσε να απατήσει.