Μια γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού υπέστη μια σοβαρή αλλεργική αντίδραση όταν η πλαστική επέμβαση που έκανε με ενέσιμο υλικό άρχισε να διαλύεται. Η Ruby μοιράστηκε την τραυματική εμπειρία στο TikTok, με το βίντεο να έχει πάνω από 700.000 views μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με την ίδια, η αντίδραση ήταν τόσο άσχημη που της άφησε ένα τεράστιο άνω χείλος και ένα εξαιρετικά πρησμένο πρόσωπο.

Παρά το γεγονός ότι χαμογελούσε σε μερικές από τις φωτογραφίες, η κοπέλα πρόσθεσε επίσης ότι αυτό την έχει αποτρέψει από το να ολοκληρώσει την πλαστική στα χείλη της μια και καλή.

Bullying από χρήστες του TikTok

Πολλοί χρήστες του TikTok ωστόσο έκαναν bullying στην κοπέλα με έναν να φτάνει να την χαρακτηρίσει Homer Simpson.

Κάποιος άλλος έγραψε: «Οι άνθρωποι που λένε ότι αυτό ήταν σπατάλη πόρων του NHS, όλοι πληρώνουν τους φόρους τους παιδιά, οι αλλεργικές αντιδράσεις μπορούν να συμβούν από οτιδήποτε».

«Πιστεύω ότι όποιος χρειάζεται θεραπεία θα πρέπει να τη λάβει ανεξάρτητα από το τι συνέβη», συμφώνησε ένας υποστηρικτικός χρήστης.

Αφού είδε το βίντεο, ένα ένας άλλος χρήστης και έγραψε: «Γι’ αυτό προσωπικά δεν θα κάνω ποτέ αισθητική επέμβαση ή κάτι τέτοιο είναι πολύ επικίνδυνο για μένα!»