Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Sex Actually» του Channel 4, Άλις Λεβίν βρέθηκε, για τις ανάγκες της εκπομπής, στο ίδιο δωμάτιο με αρκετούς ανθρώπους που έρχονταν σε οργασμό κατά τη διάρκεια ενός λεγόμενου μαθήματος ευεξίας

Η τηλεπαρουσιάστρια έμεινε λίγο αμήχανη όταν δεκάδες άνθρωποι άρχισαν να βιώνουν την σεξουαλική κορύφωση δίπλα της.

Η Λεβίν παρακολουθεί στενά τη ζωή ανθρώπων που εξερευνούν τη σεξουαλική τους πλευρά στη νέα σειρά του βρετανικού καναλιού.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (6 Οκτωβρίου) εξερευνούσε τη σεξουαλική ευεξία και παρακολούθησε ένα μάθημα «οργασμού ολόκληρου του σώματος».

Η ίδια δεν έφτασε σε οργασμό αλλά οι γύρω της φάνηκε να το ευχαριστιούνται

Η Λεβίν δεν κατάφερε να έρθει σε οργασμό αλλά δεν μπορούσε να μην παρατηρήσει τους ενθουσιασμένους θορύβους που έβγαιναν από τους ανθρώπους γύρω της.

Μιλώντας με τους παρευρισκόμενους αργότερα, φάνηκε να πιστεύουν πραγματικά ότι θα μπορούσαν να έχουν οργασμό σε όλο το σώμα μόνο με διαλογισμό και κουνώντας το σώμα τους επί τόπου.

Μια συμμετέχουσα λέει ότι πιστεύει πως είναι σημαντικό να «συνδεθεί με τη σεξουαλική της δύναμη».

Ένας άλλος, ένας γιατρός που ονομάζεται Josh, είπε ότι του άρεσε η εμπειρία και την περιέγραψε ως ευχάριστη.

Οι θεατές στο σπίτι ήταν λιγότερο πεπεισμένοι για την χρησιμότητα των μαθημάτων και κάποιοι πρότειναν ότι ήταν ένα σωρό new age ανοησίες.

«Πριν από χρόνια αυτό το εργαστήριο οργασμού για όλο το σώμα θα ήταν ένα χαρακτηριστικό του Eurotrash», αστειεύτηκε ένας χρήστης.

Κάποιος άλλος ειρωνεύτηκε: «Περιμένω το τραγούδι Ages of Aquarius»

Ένας άλλος χρήστης έγραψε: “Οργασμός σε όλο το σώμα. Λοιπόν το έχω βιώσει,, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός.