Ο Chris Thompson είναι ένας διάσημος vlogger – το άτομο αυτό που ανεβάζει οπτικό περιεχόμενο στο website του στο internet-, από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Παρακινούμενος από ένα βίντεο, θέλησε να ρωτήσει μέσω ενός βίντεο στο youtube, τους ακόλουθούς του (followers) αναφορικά με τη σεξουαλικότητά τους.

«Επειδή πολλοί ομοφυλόφιλοι ακολουθούν αυτό το κανάλι και θέλω να ρωτήσω το εξής: αν μπορούσατε να επιλέξετε αν θα ήσασταν gay ή straight, τι θα επιλέγατε;». Φυσικά το βίντεο έλαβε εκατοντάδες απαντήσεις, μερικές από τις οποίες συγκίνησαν τον Thompson ο οποίος στο τέλος αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη.

Ιδού ορισμένα από τα σχόλια:

«Δε θα άλλαζα με τίποτα. Δεν είναι πάντα εύκολο αλλά παντρεύτηκα τον σωστό άνθρωπο», «σε τέτοια ομοφοβική κοινωνία, θα επέλεγα να είμαι στρέιτ (λυπάμαι που το λέω). Αλλά είμαι περήφανος που είμαι γκέι, που είμαι εγώ», γράφει ο χρήστης με το όνομα Bowen Wilheim Weng.

«Κανείς δεν επιλέγει να είναι πολίτης δεύτερης κατηγορίας και να δέχεται απειλές για τη ζωή του και να μη γίνεται αποδεκτός από την οικογένειά του», γράφει χαρακτηριστικά ο Jacob.

«Θα επέλεγα την αγάπη, ανεξάρτητα από την σεξουαλική ταυτότητα», έγραψε ένας χρήστης.