Στη δημοσιοποίηση των ονομάτων των αστυνομικών που φωτογράφισαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του, Τζίτζι, προχώρησε χθες η Βανέσα Μπράιαντ.

Τα ξημερώματα ανέβασε στο Instagram την αγωγή που έχει κάνει κατά του γραφείου του σερίφη της Κομητείας του Λος Αντζελες και της Πυροσβεστικής ενώ ξεχωρίζουν και τα ονόματα των τεσσάρων αστυνομικών που τράβηξαν τις φωτογραφίες.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, κέρδισε μια υπόθεση εναντίον του γραφείου του Σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες για να μπορέσει να αποκτήσει τα ονόματα των τεσσάρων αστυνομικών.

Σύμφωνα με την υπόθεση, η Μπράιαντ μοιράστηκε την αρχική της ανησυχία για το απόρρητο του τόπου συντριβής σχεδόν αμέσως το συμβάν με τον σερίφη Αλεξ Βιλανουέβα. Παρά τις διαβεβαιώσεις που παρείχε ο Βιλανουέβα εκείνη τη στιγμή, μια μεταγενέστερη έρευνα από το γραφείο του Σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες έδειξε ότι ένας αστυνομικός πήρε μεταξύ 25 και 100 φωτογραφίες στο προσωπικό του κινητό τηλέφωνο – συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που επικεντρώθηκαν αποκλειστικά στα λείψανα των θυμάτων.

Πολλές από αυτές τις φωτογραφίες, όπως ισχυρίζεται η αγωγή, κοινοποιήθηκαν γρήγορα σε άλλους αστυνομικούς του τμήματος που δεν είχαν καμία σχέση με την έρευνα.