Έκπληκτος και τρομοκρατημένος τουρίστας ισχυρίζεται ότι απαθανάτισε με τη φωτογραφική του μηχανή ένα μυστήριο πλάσμα που μοιάζει με το Γκόλουμ από την ταινία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»!

Ο Κινέζος τουρίστας έκανε κάμπινγκ στην κοιλάδα Χουαϊρού κοντά στο Σινικό Τείχος της Κίνας και υποστηρίζει ότι οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές και δεν έχουν υποστεί Photoshop, σε μια προσπάθεια να διαφοροποιήσει το υλικό που έχει στα χέρια του με άλλες παρόμοιες φωτογραφίες μυθικών τεράτων που κατά καιρούς κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Η απάντηση όμως στο μυστήριο ήρθε από έναν ηθοποιό ο οποίος, βλέποντας την έκταση που έχει πάρει το θέμα και έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, ξεκαθάρισε την κατάσταση. «Το Σαββατοκύριακο εγώ και οι φίλοι μου βρεθήκαμε στην συγκεκριμένη τοποθεσία για να τραβήξουμε μια μικρού μήκους ταινία επιστημονικής φαντασίας. Όταν λοιπόν στο διάλειμμα πήγα να κατουρήσω, είδα έναν τύπο που κρυβόταν, τραβούσε φωτογραφίες και μετά εξαφανίστηκε», είπε σύμφωνα με τη Daily Mail και έδωσε τέλος στα σενάρια…