Μια αστυνομικίνα από τη Ρωσία έχει μπλεξίματα με τον νόμο όταν μεταμορφώθηκε σε μοντέλο του Instagram και αισθητικό χωρίς δίπλωμα κατόπιν, κατακρεουργώντας χείλη και μύτες πελατών.

Η μητέρα δύο παιδιών Anastasia Fokina, που χρησιμοποιεί επίσης και το όνομα Anastasia Boyarskaya, κατηγορείται από σωρεία πελατισσών της πως τις άφησε να πρησμένα χείλη και μύτες σε κακή κατάσταση μετά τις θεραπείες που προσέφερε.

Η αστυνομικίνα δεν είχε άδεια για τέτοιες αισθητικές επεμβάσεις και θα βρεθεί στο δικαστήριο, καθώς οι κατηγορίες εναντίον της είναι πολλές.

Μία από τις πελάτισσές της την κατηγορεί ότι έφυγε από τα χέρια της με αιμορραγία στα χείλη. Ήταν εκείνη που ανακάλυψε πως η Fokina είχε πλαστή άδεια και καμία εκπαίδευση.

Άλλες πάλι πελάτισσες την κατηγορούν για τις άθλιες συνθήκες υγιεινής στο ινστιτούτο ομορφιάς της, το διαμέρισμα όπου μένει στο Κεμέροβο της Ρωσίας δηλαδή.

Αν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει φυλάκιση 3 ετών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.