Αναδεικνύοντας τον πιο λαμπερό εαυτό τους και με το πιο πλατύ χαμόγελό τους πόζαραν τριάντα συμμετέχουσες στα καλλιστεία για τον τίτλο της Miss Thailand πάνω σε μία γέφυρα στην πόλη Chiang Mai της Ταϊλάνδης.

Αλλά αντί για τη σούπερ φωτογραφία, την οποία επεδίκωνα, βρέθηκαν μέσα στο λασπωμένο νερό, καθώς η γέφυρα πάνω στην οποία γινόταν η φωτογράφιση, κατέρρευσε κάνοντάς τες όλες μούσκεμα.

Όπως γράφει η metro, τρεις από τις κοπέλες τραυματίστηκαν, η μία με μώλωπες και γρατζουνιές στο μέτωπο κι άλλες δύο με ακόμα μικρότερα τραύματα.

Οι υπόλοιπες μάλλον γέλασαν με την απρόσμενη εξέλιξη της φωτογράφισης.

Τα κορίτσια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις και πήραν όλα αμέσως εξιτήριο.

Ο 43χρονος Worapot Chatkanjana, ο ντροπιασμένος ιδιοκτήτης του εστιατορίου στο χώρο του οποίου γινόταν η φωτογράφιση ανέλαβε να καλύψει τα ιατρικά τους έξοδα, ύψους περίπου 13.000 ευρώ. «Θα πληρώσω και για να καθαρίσουν πλήρως τα ρούχα τους. Δεν ξέρω γιατί έσπασε η γέφυρα. Είναι γερή αλλά δεν μπόρεσε να αντέξει το βάρος τους» είπε.

«Τα καλλιστεία είναι βιομηχανία που γνωρίζει τεράστια άνθιση στην Ταϊλάνδη, με διαγωνισμούς να γίνονται τοπικά και σε εθνικό επίπεδο στη διάρκεια όλου του χρόνου. Οι γυναίκες μπορούν να κερδίσουν σε μετρητά και δώρα εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, αλλά και προσοδοφόρα συμβόλαια στον χώρο του μόντελινγκ» τόνισε ο Adisorn Suddee, διευθυντής του διαγωνισμού Miss Thailand 2020.