Ο όρος «στυτική δυσλειτουργία» είναι αυτός που τρέμουν ακόμη και να… σκεφτούν οι περισσότεροι άντρες.

Για έναν 22χρονο όμως ήταν ακόμη πιο τρομακτικό το γεγονός ότι υπέφερε από επώδυνη στύση που είχε διάρκεια πέντε ολόκληρες εβδομάδες!

Ο νεαρός ποδηλάτης επισκέφθηκε το νοσοκομείο του Δουβλίνο, γράφει σε δημοσίευμά του ο Irish Examiner, μετά από ένα ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του.

Ο 22χρονος έπαθε πριαπισμό, ο οποίος προκλήθηκε από τον τραυματισμό, με αποτέλεσμα να υπάρχει ακανόνιστη ροή αίματος στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων.

Ο νεαρός άντρας δεν πήγε στο νοσοκομείο από την αρχή, παρά μόνο πέντε εβδομάδες μετά το ατύχημά του, ενώ ένας γιατρός που τον εξέτασε ανέφερε ότι οποιαδήποτε προσπάθειά του να έρθει σε σεξουαλική επαφή «θα ήταν επώδυνη, ωστόσο δυνατή».

Σύμφωνα με μια έκθεση στο Irish Medical Journal αναφορικά με τη θεραπεία που ακολούθησε ο 22χρονος, τα στοιχεία του οποίου δε δημοσιοποιήθηκαν, ανέφερε ότι αν δεν είχε αναζητήσει ιατρική φροντίδα θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί θρόμβος.

Μετά από αρκετές θεραπείες το πρήξιμο υποχώρησε και οι γιατροί κατάφεραν να ελέγξουν την αυξημένη ροή του αίματος στο πέος του, καταλήγει το δημοσίευμα.

(Φωτογραφία αρχείου)

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.