Σάλος από ερωτικό βίντεο που γυρίστηκε σε δημόσια βιβλιοθήκη σε ώρα αιχμής

Αναρτήθηκε σε «ροζ» site


ΚΟΣΜΟΣ
20:11
21/02/2020
Σάλος από ερωτικό βίντεο που γυρίστηκε σε δημόσια βιβλιοθήκη σε ώρα αιχμής
2
loading

Αναστάτωση και οργή έχει προκαλέσει στους κατοίκους πόλης των ΗΠΑ βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και καταγράφει σκηνές σεξ σε δημόσια βιβλιοθήκη.

Όπως αναφέρει το nbclosangeles.com, το επίμαχο βίντεο μαγνητοσκοπήθηκε στη βιβλιοθήκη Ocean Park της Σάντα Μόνικα, σε ώρες αιχμής, και αναρτήθηκε σε site ερωτικού περιεχομένου.

«Αυτό είναι λάθος, τελείως λάθος» είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της πόλης. «Είναι δημόσιος χώρος, βιβλιοθήκη όπου πηγαίνουν και παιδιά. Πώς το επιτρέπουν;».

Στο βίντεο που έχει διάρκεια περισσότερα από 10 λεπτά, φαίνεται μία νέα γυναίκα μπροστά από δημοτικό σχολείο. Στη συνέχεια περπατάει στους δρόμους της πόλης πριν να εισέλθει τελικά στη δημόσια βιβλιοθήκη, να γδυθεί και να επιδοθεί σε σεξουαλικές πράξεις.

«Ελπίζω να τους πιάσουν και να πάνε στη φυλακή» είπε κάποιος.

Πολίτες τόνισαν ότι η κατάσταση θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί αν αυτός που έφτιαξε το βίντεο είχε «περισσότερη αξιοπρέπεια και πήγαινε σε ένα όχι δημόσιο μέρος».

Άλλωστε οι χυδαίες πράξεις σε δημόσιους χώρους και η κινηματογράφησή τους μπορούν να επισύρουν νομικές συνέπειες.

Το δημαρχείο της πόλης σε ανακοίνωσή του τόνισε ότι οι αισχρές πράξεις στη βιβλιοθήκη είναι παράνομες και την υπόθεση ερευνά η αστυνομία.

«Το βίντεο είναι άκρως ενοχλητικό. Χυδαίες πράξεις στη δημόσια βιβλιοθήκη συνιστούν παραβίαση των κανόνων του ιδρύματος και του νόμου. Το προσωπικό δεν ήταν εν γνώσει του περιστατικού όταν συνέβη».

Το βίντεο έχει ήδη αφαιρεθεί από το «ροζ» site.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Parkis

    Κρίμα που αφαιρέθηκε

  2. avatar olymbitis

    Τέλειο

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει