Η Amanda Frances είναι σήμερα πολυεκατομμυριούχος, βγάζοντας απίστευτα λεφτά ως συγγραφέας και δημιουργός σεμιναρίων αυτοβελτίωσης.

Πριν από αυτά, έχει κάνει μπόλικες δουλειές του ποδαριού, δουλεύοντας ακόμα και βάρδια σε φάμπρικα. Αν και αυτό που έκανε επαγγελματικά για περισσότερο καιρό ήταν να προσέχει τα παιδιά πλούσιων οικογενειών.

Πριν από 5 χρόνια αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της. Εγκατέλειψε το διδακτορικό που έκανε, το οποίο την είχε αφήσει με χρέος χιλιάδων δολαρίων, και έκανε το άλμα ως τα πλούτη.

Σήμερα, στα 33 της, είναι γενική διευθύντρια στην εταιρία της στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, αφήνοντας πολύ στο παρελθόν τις ημέρες που σέρβιρε κοκτέιλ, δούλευε σε μπαρ και εστιατόρια, έφτιαχνε καφέδες ή προσπαθούσε να τρυπώσει σε κάποια εφημερίδα.

Πού αλλού έχει δουλέψει; «Σε βιβλιοπωλείο, σε χρυσοχοείο, σε εταιρία καλωδίων, σε εργοστάσιο κατασκευής λαμαρινών και σε σπίτια πλουσίων στο Τέξας», λέει μεταξύ άλλων, παρά το γεγονός ότι είχε πτυχίο ψυχολογίας και μεταπτυχιακό στα χέρια της.

Κάποια στιγμή αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της εταιρία, μια συμβουλευτική φίρμα προσωπικής αυτοβελτίωσης, που την έφερε να κρεμά διαφημιστικές αφίσες σε όλο το Ντάλας! Μόνη της έφτιαξε και την ιστοσελίδα της, βλέποντας αντίστοιχους οδηγούς στο YouTube, όπως και μόνη έκανε όλο το μάρκετινγκ και την προώθηση της δουλειάς της.

Σήμερα η Amanda Frances Inc αξίζει μερικά εκατομμύρια, παρέχοντας λύσεις επιχειρηματικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες εκεί έξω.

Η εταιρία καθάρισε πέρυσι 3 εκατ. δολάρια, κλείνοντας μάλιστα το πρώτο τρίμηνο του 2019 με άλλο 1 εκατομμύριο. Η νταντά τα κατάφερε και με το παραπάνω και να πώς: «Έχε δύο όνειρα ταυτοχρόνως».

Αυτό μας λέει πως ήταν το μυστικό της επιτυχίας της: «Έχω πάντα δύο όνειρα ταυτοχρόνως. Ξέρω πάντα ποιος είναι ο βραχυχρόνιος στόχος μου (το επόμενο πράγμα που θα αγοράσω, θα κάνω ή θα πληρώσω στο άμεσο μέλλον) και ποιος ο μακροχρόνιος (το μεγάλο όραμα στη ζωή σου, αυτός ο τρελός στόχος που προσπαθείς να επιτύχεις)».

Τι κερδίζεις με το διπλό όραμα; «Μπορείς να κάνεις καθημερινά βήματα ώστε να προωθήσεις και τους δύο στόχους. Σας ενθαρρύνω να δείτε τον εαυτό σας στο επόμενο στάδιο της επιτυχίας ενώ συνεχίζετε να κάνετε ό,τι είναι απαραίτητο για την καθημερινή σας ζωή»…