Ένα κοριτσάκι 10 ετών δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του, σε μια προσπάθεια εκφοβισμού του για να μην καταγγείλει το βιασμό που υπέστη από το γείτονά της, ο οποίος ανήκει σε «ανώτερη» κοινωνικά τάξη.

Η οικογένεια του κοριτσιού, που ζει στην περιοχή Kotwali της Ινδίας, κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα ότι απείλησαν να τη σκοτώσουν με λιθοβολισμό.

Η μητέρα της μικρής τη βρήκε αναίσθητη σε ένα χωράφι. Το κορίτσι της είπε ότι τη βίασε ένας 35χρονος γείτονάς της, και τώρα η οικογένειά της ισχυρίζεται ότι δέχεται απειλές για να αποσύρει την καταγγελία και να «τα βρουν αλλιώς».

«Μας απείλησαν ότι θα μας σκοτώσουν, θα κάψουν το σπίτι μας και θα λιθοβολήσουν μέχρι θανάτου την κόρη μου, αν δεν αποσύραμε την καταγγελία για το βιασμό. Ακόμη και το τοπικό συμβούλιο τον υπερασπίζεται και μας ζητά να βρούμε άλλη λύση» είπε η μητέρα του κοριτσιού στην εφημερίδα Indian Express.

Ο άντρας, από την πλευρά του, αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει ότι το κορίτσι απλά φοβήθηκε όταν τη μάλωσε επειδή έκοβε ντομάτες από ένα χωράφι.