Ο καστανάς που φοβήθηκε τον Ερντογάν και το δολοφονικό βλέμμα του «σουλτάνου»

Δείτε το βίντεο


ΚΟΣΜΟΣ
10:59
13/05/2019
Ο καστανάς που φοβήθηκε τον Ερντογάν και το δολοφονικό βλέμμα του «σουλτάνου»
1
loading

Μία βόλτα στην Κωνσταντινούπολη αποφάσισε να κάνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενόψει και των επαναληπτικών εκλογών στην πόλη.

Ο Τούρκος πρόεδρος αποφάσισε να αγοράσει κάστανα και μάλιστα προθυμοποιήθηκε να πληρώσει για τα πέντε σακουλάκια που πήρε αλλά δεν φανταζόταν την τιμή.

Κάποια στιγμή, ρωτά τον πωλητή: «Πόσα σακουλάκια πήρα; Πέντε; Τώρα, πες μου πόσα σου χρωστάω;». Ο καστανάς προσπαθήσει να… αποφύγει την απάντηση. «Τίποτα δεν χρωστάτε κύριε πρόεδρε» ήταν η πρώτη απάντηση.

Ο Ερντογάν επέμεινε ότι πρέπει να πληρώσει. «Δεν γίνεται. Μου έδωσες πέντε σακουλάκια κάστανα, θα μου πεις την κανονική τους τιμή. Πόσο κάνει το κιλό;», επιμένει.

«Σας έδωσα 700 γραμμάρια και κάνουν 70 λίρες» απαντάει ο καστανάς με τον Ερντογάν να μοιάζει να μην… πιστεύει στα αυτιά του. «Πόσο πουλάς το κιλό;» ξαναρωτάει για να πάει την απάντηση «100 λίρες». «Πουλάς 100 λίρες το κιλό ε;» ξαναρωτάει ο πρόεδρος τον καστανά.

Και αφού τον κοιτάει με ένα «δολοφονικό» βλέμμα, ο Ερντογάν βγάζει χρήματα και πληρώνει.

Δείτε το βίντεο:

Να σημειωθεί βέβαια ότι η τιμή που του είπε ο καστανάς, 100 λίρες το κιλό ήταν… ειδική για εκείνον. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη, η τιμή των καστάνων έχει αυξηθεί 80% μόνο τον τελευταίο χρόνο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Ναι αλλά…

    ... αν του έλεγε την κανονική τιμή να δω πως θα έβγαζε τα κάστανα από την φωτιά!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει