Ο Mohamed Bishr από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου ζει ένα δράμα. Η ομοιότητά του με τον πρώην δικτάτορα του Ιράκ, Σαντάμ Χουσεΐν, ήταν η αφορμή για να ζήσει μια τρομακτική περιπέτεια.

Απήχθη από ομάδα Ιρακινών, οι οποίοι τον ανάγκασαν να παίξει σε μια ταινία πορνογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον… Σαντάμ Χουσεΐν!

Ο Mohamed Bishr, ισχυρίζεται ότι οι απαγωγείς του θέλουν να πουλήσουν το βίντεο ως «αποκλειστικές εικόνες» από τη ζωή του πρώην δικτάτορα.

Είπε ακόμη ότι οι απαγωγείς του τον χτύπησαν πολύ όταν αρνήθηκε να συμμετάσχει, παρότι του πρόσφεραν 333.000 δολάρια ως αμοιβή!

Δέχεται μάλιστα, όπως ισχυρίζεται, και απειλητικά τηλεφωνήματα ότι θα τον απαγάγουν πάλι αν δεν αλλάξει γνώμη.

Την περασμένη εβδομάδα, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, τρεις άντρες ντυμένοι στα μαύρα προσπάθησαν να τον βάλουν μέσα σε άλλο όχημα. Μιλώντας από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται ο Bishr δήλωσε στην αιγυπτιακή εφημερίδα Al-Ahram: «Οι τρεις άντρες είχαν όπλα στις ζώνες τους και με έβγαλαν με τη βία από το αυτοκίνητό μου. Με πέταξαν σε ένα βαν και χτύπησα το κεφάλι μου».

Το μόνο που θυμάται από εκεί και μετά είναι οι άντρες να φωνάζουν μεταξύ τους λίγο προτού τον πετάξουν έξω από το βαν στο πεζοδρόμιο.

«Ζητάμε από την αστυνομία να προστατέψει τον πατέρα μας γιατί αυτό έχει συμβεί αρκετές φορές» είπε ένας από τους γιους του.