Είναι γνωστό πως ένας γάμος δε γίνεται να ολοκληρωθεί αν δε φορέσουν το δαχτυλίδι οι νέονυμφοι. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που ο κουμπάρος χάσει το δαχτυλίδι;

Ο γάμος του Λιούις Όμπρεϊ και της Ελίζαμπεθ Γκρέι στο Σάρεϊ της Αγγλίας μόλις είχε ξεκινήσει, όταν ο Ματ, αδερφός του Λιούις και κουμπάρος του ζευγαριού έχασε το δαχτυλίδι, όταν του έπεσε από το χέρι.

Αμέσως, ο παπάς διέκοψε το μυστήριο και σήμανε συναγερμός, προκειμένου να βρεθεί το δαχτυλίδι. Λουλούδια, χαλιά και άλλα αντικείμενα μετακινήθηκαν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Αφού είχε περάσει ένα ολόκληρο δεκάλεπτο, τη λύση έδωσε η μητέρα της νύφης, που πρόσφερε το δικό της δαχτυλίδι, για να ολοκληρωθεί το μυστήριο. Μάλιστα, ενώ οι νεόνυμφοι άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες, αρκετοί καλεσμένοι, συνέχιζαν το ψάξιμο στην εκκλησία.

Το ζεύγος έφυγε για τη δεξίωση, έχοντας πειστεί πως δεν θα ξαναδούν το δαχτυλίδι, αλλά ο εφημέριος ήταν αποφασισμένος να το βρει. Γύρισε στην περιοχή με ένα φτυάρι και έναν φακό και κατάφερε να το εντοπίσει σε μια ρωγμή μεταξύ του βήματος και της εξέδρας.

Στη συνέχεια πήγε στη δεξίωση, όπου έδωσε το δαχτυλίδι στον κουμπάρο και αυτός με τη σειρά του στη νύφη.