Έχουμε δει εκατοντάδες φορές πελάτες ενός καταστήματος να σχηματίζουν ουρές περιμένοντας υπομονετικά για ώρες μέχρι να έρθει η σειρά τους και να εξυπηρετηθούν. Είτε μιλάμε για να αγοράσουν κάτι ή για να παραγγείλουν το αγαπημένο τους φαγητό.

Τα Krispy Kreme είναι από τα πιο γνωστά καταστήματα με ντόνατς στο Δουβλίνο με καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Ένα από τα καταστήματα λοιπόν πήρε την απόφαση λόγω της μεγάλης ζήτησης που είχε να δουλέψει 24ωρο.

Αυτό που συνέβη την πρώτη μέρα λειτουργίας με το καινούριο ωράριο, η αλήθεια, είναι πως δεν το έχουμε ξανασυναντήσει. Και ειδικά όταν μιλάμε για ένα μαγαζί που πουλάει… ντόνατς.

Το Krispy Kreme είναι drive in οπότε ο πελάτης περνά με το αυτοκίνητό του δίνει την παραγγελία του, την παραλαμβάνει από το παράθυρο του οδηγού και φεύγει. Ο ενθουσιασμός των οπαδών των Krispy Kreme ήταν τόσο μεγάλος που προκάλεσαν χάος με τα οχήματά τους.

Ο κόσμος έκανε τεράστιες ουρές, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του καταστήματος να οδηγούν στην απόφαση να επιστρέψει το παλιό ωράριο του κλεισίματος στις 23:15. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο της New York Post οι οδηγοί έκαναν απίστευτο θόρυβο κορνάροντας, εξαγριώνοντας τους γείτονες.

Μετά από παράπονα που δέχτηκε το κατάστημα αναγκάστηκε να πάρει άρον άρον πίσω την απόφασή του, ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση.