Επιπλέον υπηρεσίες από τις γνωστές προσφέρει η νομική βοηθός Belinda Rossetti που ασχολείται με την υπεράσπιση του γνωστού μαφιόζου της Νέας Υόρκης Vincent ‘Vinny Gorgeous’ Basciano, στέλνοντάς του προκλητικές φωτογραφίες μαζί με τα γράμματα που του στέλνει στη φυλακή.

Η 47χρονη έστειλε μία από τις φωτογραφίες στον άλλοτε ισχυρό άνδρα της συμμορίας Bonanno γιατί «του χρωστάει», όπως είπε.

Η Rossetti πάντως δεν φάνηκε να ντρέπεται κι ανέβασε διάφορες σέξι φωτογραφίες της με πολύ λίγα ρούχα σε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο.

Παραμένει άγνωστο γιατί η Rossetti παρέχει τις νομικές της υπηρεσίες στον Basciano, ο οποίος εκτίει ποινή δις. ισόβια σε φυλακή του Κολοράντο, καταδικασμένος για δύο φόνους.

Σε άλλες αναφορές για την ιστορία του πρώην μαφιόζου, η 47χρονη λέει πως όλοι οι άνθρωποι σαν κι αυτόν θα έπρεπε να είναι κλεισμένοι σε κλουβί!

«Υποσχέθηκα πως θα κάνω 1-2 πράγματα για εκείνον, του το χρωστάω», είπε.

Ο 52χρονος Basciano πάντως, κρίνοντας από τα γράμματά του προς την Rossetti, βλέπει τη σχέση τους σαν κάτι περισσότερο από επαγγελματική και της γράφει μάλιστα για τη σεξουαλική πίεση που νιώθει έπειτα από έξι χρόνια στη φυλακή…

Δείτε τις φωτογραφίες